DVD edice – Vražedná přitažlivost

Dalším oznámeným titulem DVD edice se zatím neznámým datem vydání je Vražedná přitažlivost za 49,- Kč. Opět hra na schovávanou, v originále The Ex, občas uváděno jako Šílená exmanželka. Při skóre kolem 40 procent těžko uvěřit sloganu, že se jedná o erotický thriller ve stylu Základního instinktu. Na stáncích se toto DVD objevilo v pátek 5. března 2010.

David Kenyon je úspěšný businessman. Nikdy své ženě Molly neřekl, že byl už jednou ženatý. Jeho předchozí manželství bylo peklo. Deidre byla psychopatka, která zavraždila vlastní sestru, protože ta se o Davida také zajímala. Deidre skončila v psychiatrické léčebně, ale nyní je venku a chce Davida zpět.

 

 

Přestěhuje se do blízkosti bývalého manžela a začne „působit". Nejprve ve vaně utopí muže, známost na jednu noc. Poté zabije svou psychiatričku, která za ní přijede v obavě, že její pacientka nebere léky. Zabije ženu, která bydlela v bytě vedle jejího manžela a nastěhuje se do něj.

 

 

Když pochopí, že David svou současnou ženu neopustí, rozhodne se jejich manželství totálně zruinovat. Stane se „přítelkyní" jeho nové ženy a na společném výletě lodí se pokusí zabít jejich syna. Když se to nepodaří, nechá se zranit v sadomasochistickém klubu a zranění použije jako důkaz při žalobě proti exmanželovi, kterého obviní ze znásilnění.

 

 

Nakonec unese jejich syna Michaela ze školy a drží ho jako rukojmí v odlehlé chatě.

 

Domácí komentáře žádné.

Žánr: Thriller / Drama / Krimi

Země původu: Kanada / USA

Rok vzniku: 1997

Délka: 87 minut

Původní název: The Ex

Režie: Mark L. Lester

Námět: John Lutz (román)

Scénář: Larry Cohen, John Lutz

Produkce: Christian Bruyère, Dana Dubovsky, Mark L. Lester, Jeff Sackman

Hudba: Paul J. Zaza

Kamera: Richard Leiterman

Střih: David Berlatsky

Kostýmy: Toni Burroughs-Rutter

Společnost: American World Pictures / Cinépix Film Properties / Lions Gate Films

Natáčeno: Richmond, British Columbia, Kanada / Toronto, Ontario, Kanada / Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Yancy Butler (Deidre Kenyonová), Suzy Amis (Molly Kenyonová), Nick Mancuso (David Kenyon), Hamish Tildesley (Michael Kenyon) ,Babs Chula (Dr. Lillian Jonasová), Claire Riley (detektiv Lang), Barry W. Levy (Frank), Roger Barnes (Sam Beltzer), Tom Pickett (portýr), a další

 

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky:  

Obraz: barevný

Bonus: