DVD HIT – Tučňáci! 6

V obálce s navrátivším se vzhledem DVD HIT vychází další titul InterSonicu. Ve čtvrtek 4. března 2010 je na pultech již šestý disk Světa pohádek za 59,- Kč a zároveň šesté pokračování seriálu Tučňáci!  

Sedmiletá dvojčata Jason a Michelle zažívají během letních prázdnin u babičky neuvěřitelná dobrodružství. Animovaný vzdělávací seriál pro děti.

 

DVD obsahuje 3 příběhy:

 

16. Duchovní krása 

Michelle se trápí. Sužuje ji pocit, že není natolik krásná, jak by si přála. Jason a jejich společní kamarádi tučňáci jí pomohou odhalit, že krása je pomíjivá a marná, když je duše uvnitř zkažená. A také, že není všechno zlato, co se třpytí. 

 

17. Pocit zodpovědnosti 

Na planetě Roo-Toot-Tin pracují tučňáci jako honáci dobytka. Najal si je Divokej Bill, nejlepší a nejspolehlivější chlápek široko daleko, který má vždy po ruce vlídné slovo pro každého. Tentokrát si Midgel, Fidgel a Zidgel vzali s sebou posily, Michelle a Jasona. Přesto se jim většina krav se stáda zatoulala a ztratila. Pro Billa je ale najdouza každou cenu.

 

18. Moudré stáří 

Jason dostane stroj času. Neposlouchá rady moudřejších, jak s ním zacházet. Při jedné z jeho cest se stroj porouchá a on přistane na planetě obydlené třemi starými tučňáky. To, co neměl rád, ho tady čeká trojnásobně. Jedna rada střídá druhou a není úniku. Později si uvědomí, že díky časostroji se přenesl o pár desítek let dopředu a ti staří tučňáci jsou kamarádi Midgel, Fidgel a Zidgel. 

 

Údaje o DVD:

Původní název: 3-2-1 Penguins 5

Délka: 66 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný  PAL DVD5 4:3

Bonus: trailer