Špidla Data Processing – Zlatá horečka (PC hra)

Je tady čtvrtek 30. ledna 2014, což znamená další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing v trafikách. Za 59,90 Kč je to tentokrát obsluhovačka Zlatá horečka v tradiční edici Hráčův ráj.

Po stopách zlatavého prachu.

Smůla se vám lepí na paty. Vaše rodina se ocitla až po krk v dluzích. A věřitelé jsou neúprosní. Musíte splatit vše do posledního puntíku. Ale jak? A pak vás napadne spásná myšlenka. Vydat se na Aljašku a stejně jako tisíce jiných najít zlato. Spoustu zlata. Bláznivý nápad, že? Ale třeba budete mít štěstí… Tak naskočte do rozjetého vlaku směr Severní pól. A doufejte, že k vám nebude moc krutý.

– Najděte zlatou žílu

– Zachraňte rodinu před krachem

– Pobavte se ve 40 úrovních

zlata_horecka_01

zlata_horecka_02

zlata_horecka_03

zlata_horecka_04

zlata_horecka_05

zlata_horecka_06

zlata_horecka_07

zlata_horecka_08

Severní vítr je krutý, počítej, lásko má, s tím. K nohám ti dám zlaté pruty. Nebo se vůbec nevrátím. Tak přesně s tímto popěvkem jste se vydali na Aljašku. Buď uspějete a zachráníte svou rodinu před bankrotem. Nebo pohřbíte i ty poslední střípky naděje.

Sbalíte si svých pět švestek a vydáte se na druhý konec světa. Usadíte se v polorozpadlém městečku a s pomocí místních začínáte pátrat po zlatě. Dostanete k ruce pár dělníků a o ty se musíte náležitě postarat. Říci jim, co mají dělat. Kde mají sehnat dříví, zlato či jídlo. Musíte se také správně rozhodnout, co se získanými surovinami uděláte. Postavíte nejdříve spadlý most? Zlatý důl? Budete obchodovat s pozemky? To už je na vás. Ale pamatujte. Každá chyba se vám může šeredně vymstít.

Jestliže se na vás usměje štěstí, vybudujte v srdci Aljašky město, které se brzy zapíše do dějin! A splatíte všechny dluhy vaší rodiny. Tak to pojďte zkusit!

zlata_horecka_back

Požadavky:

– Windows XP/Vista/7/8

– procesor 1.0 GHz a vyšší

– 512 MB RAM

– DirectX

– 253 MB volného místa na disku

Doporučena je myš a zvuková karta.