Magic Box – Láska s výstrahou

Láska v nejrůznějších podobách, s nejrůznějšími herci a nejrůznějšími letopočty. Ve čtvrtek 13. února 2014 společnost Magic Box přihodí do trafikové nabídky za 149,- Kč další převlečený titul v kabátku s logem WB Zamilované filmy Láska s výstrahou. Příběh muže, který našel dívku svých snů, ale nikdo ho před ní nevaroval.

Lucy Kelsonová je mladá právnička, která, kdyby se zrovna nesnažila změnit svět k lepšímu, by měla díky své inteligenci a schopnostem dobře placené místo a zajištěný život. Ona ale všechen svůj um věnuje vyšším cílům. A tak pomáhá chudým, věnuje se charitě a protestuje proti demolicím historických domů.

Milionář George Wade, charismatický spolumajitel prosperující firmy zabývající se nemovitostmi, je naopak světák, který si užívá své bohatství a půvaby svých právniček, které spíš než pro jejich dovednosti najímá pro jejich vzhled a po dosažení „podlých“ cílů je pro neschopnost propouští.

laska_s_vystrahou_01

laska_s_vystrahou_02

laska_s_vystrahou_03

Pak je tu Georgeův bratr (a zároveň společník ve firmě) Howard, který se rozhodne tyto praktiky zarazit a posadit do právě uvolněného křesla osobu skutečně přínosnou. A tak stačí několik náhod a Lucy, která bojuje proti Georgově firmě, protože chce zbourat jeden z domů v její čtvrti, dostane nabídku. Pracovat pro George a mít možnost skutečně ovlivnit mnoho věcí, proti kterým mohla doposud pouze zbrojit, o financích na charitativní účely ani nemluvě.

Na první pohled zajímavá práce však v sobě skrývá jeden oříšek. Kromě všech svých povinností se musí starat i o George, který se ptá i na ty největší hlouposti a přitom se chová jak malé dítě. Proto Lucy dává výpověď, opustí firmu a na její místo nastoupí vypočítavá právnička June Carterová, jejímž jediným cílem je ovládnout Georgeův život. Teprve teď si George a Lucy uvědomí, že by od sebe mohli očekávat i něco víc. Ale není na to už pozdě?

Původní obal

Na csfd.cz 59 procent: Přes veškerou snahu jen a jen průměrná podívaná.

Zadní strana

Žánr: Romantický / Komedie

Země původu: USA / Austrálie

Rok vzniku: 2002

Délka: 97 minut

Původní název: Two Weeks Notice

Světová premiéra: 18. prosince 2002 – USA

Kinopremiéra v ČR: 13. března 2003

Režie: Marc Lawrence

Scénář: Marc Lawrence

Produkce: Bruce Berman, Sandra Bullock, Scott Elias, Mary McLaglen

Hudba: John Powell

Kamera: László Kovács

Střih: Susan E. Morse

Kostýmy: Gary Jones

Společnost: Castle Rock Entertainment / Village Roadshow Pictures / NPV Entertainment / Fortis Films

Natáčeno: New York City, New York, USA / Silvercup Studios – 4222 22nd Street, Long Island City, Queens, New York City, New York, USA / Washington Heights, Manhattan, New York City, New York, USA / Muttontown Country Club, East Norwich, New York, USA / Shea Stadium – 12301 Roosevelt Avenue, Flushing Meadows Park, Queens, New York City, New York, USA / West Belt Plaza Mall – Route 23, Wayne, New Jersey, USA

Hrají: Sandra Bullock (Lucy Kelsonová), Hugh Grant (George Wade), Alicia Witt (June Carverová), Dana Ivey (Ruth Kelsonová), Robert Klein (Larry Kelson), Heather Burns (Meryl Brooksová), David Haig (Howard Wade), Dorian Missick (Tony), Joseph Badalucco Jr. (stavební předák), Jonathan Dokuchitz (Tom), Veanne Cox (Melanie Cormanová), Janine LaManna (Elaine Cominskyová), Iraida Polanco (Rosario), Charlotte Maier (Helen Wadeová), Katheryn Winnick (Tiffany), Jason Antoon (Norman), Rocco Musacchia (Fisherman), Wynter Kullmanová (Tyler), Francie Swift (Lauren Wadeová), Adam Grupper (advokát paní ex-Wadeové), Johnny Dee (bezdomovec), John Cunningham (právník), David Aaron Baker (muž nasedající do taxíku), Teagle F. Bougere (poslíček Willie), Mandy Siegfried (hosteska Hana), Mark Zeisler (pan Lowell), Nadine Mozon (slečna Gonzalesová), Tim Kang (advokát Paul), Libby West (masérka), Sharon Wilkins (Polly St. Clair), Mike Piazza (sám sebe), Shannon Fiedler (dívka se sušenkami) Becky Ann Baker (žena), Adam LeFevre (muž), Sebastian Rand (syn), George Gearhart King III (syn), Donald Trump (sán sebe), Norah Jones (sama sebe), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, VO polsky

Titulky: česky, anglicky, polsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,85:1)

Bonus: Komentáře režiséra/scénáristy a herců (Marc Lawrence, Sandra Bullock a Hugh Grant), Jak se točil film Láska s výstrahou, Vystřižené scény, Gagy, Filmová upoutávka