Vapet – Winx Club – Vol. 6 (5. série, epizoda 18-20)

Společnost Vapet v neděli 9. března 2014 pokračuje v další sezóně vílí animované série, vychází DVD WinX Club – Vol. 6 (5. série, epizoda 18-20) za obvyklých  99,- Kč.

Text na zadní straně bude určitě opět u celé série shodný:

Winx klub, to je parta nerozlučných kamarádek, které studují na Alfey – škole pro víly. Musí čelit spoustě nebezpečí jako například zlým čarodějnicím Trix, které je chtějí zničit. Nejsou to jen obyčejné holky, jsou to víly z pohádkových světů! Každá Winx je jiná, nejen svou povahou, ale také magickými schopnostmi a dovednostmi. Poznej jejich tajemství a uvidíš, že jedna z nich je přesně jako TY!

Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna a Layla společně tvoří Klub Winx.

Víly Winx se vracejí na Zemi, kde je všichni nadšeně vítají. V podvodním městě Androsu se král Neptun chystá ke korunovaci svého syna Nerea, obřad však přeruší Tritannus, Nereův bratr, který si na trůn činí nárok. Tritannus se pokusí korunovaci zabránit a zraní Nerea svým trojzubcem, nakonec je však přemožen a končí ve vězení. Tam se setkává se zlými čarodějkami Trix a spolu s nimi se také spolčí proti Winx. Víly Winx musí v moři plavat rychleji a více využívat svá kouzla, proto se nakonec přemění do nové proměny – Sirenix.

Epizody na disku mají snad být tyto:

18.  (The Devourer – Il divoratore / The Devourer) – 12. dubna 2013

19. (The Singing Whales – Le Balene del Canto / The Whales of Song) – 15. dubna 2013

20. (The Problems of Love – Problemi sentimentali / Love Issues) – 16. dubna 2013

Žánr: Animovaný / Akční / Dobrodružný / Rodinný / Fantasy

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 2013

Délka: 72 minut

Původní název: Winx Club

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný