North Video – Heuréka 6. DVD

Zatímco Agentura Jasno skáče v přehledu stále hlouběji a hlouběji, Prima Cool vysílá třetí řadu Města divů a North Video pokračuje ve vydávání první řady v úterý 23. března 2010 v ediční řadě Světový seriál – na pulty přichází další díl televizního hitu Heuréka, 6. disk za 49,- Kč.

Na disku budou podle předchozího obalu dvě epizody:

Nachový opar (Purple Haze)

Režie: David Straiton 

Scénář: Johanna Stokes  

Kamera: Rick Maguire

Hrají: Colin Ferguson (šerif Jack Carter), Neil Grayston (Douglas Fargo), Jordan Hinson (Zoe Carterová), Joe Morton (Henry Deacon), Ed Quinn (Nathan Stark), Salli Richardson (Allison Blakeová), Erica Cerra (Jo Lupová), Matt Frewer (Jim Taggert), Christopher Gauthier (Vincent), Debrah Farentino (Beverly Barlowe), Bryan Wilson (dvojče 1), Keith Wilson (dvojče 2), Michael Benyaer (Dr. Louis Glazier), Alan Legros (Seth Osbourne) 

Do Eureky přichází pro šerifa neznámý mladík a zaroveň se začínají v Eurece z neznámých důvodů porouchávat zařízení s připojením na internet. Což obzvlášť podivné, protože naposledy městečko opouštěl taky za nejasných okolností. 

Pravidla cvokárny (H.O.U.S.E. Rules)

Režie: Jeff Woonough 

Scénář: Harry Victor 

Kamera: Rick Maguire

Hrají: Colin Ferguson (šerif Jack Carter), Neil Grayston (Douglas Fargo), Jordan Hinson (Zoe Carterová), Joe Morton (Henry Deacon), Ed Quinn (Nathan Stark), Salli Richardson (Allison Blakeová), Erica Cerra (Jo Lupová), Matt Frewer (Jim Taggert), Debrah Farentino (Beverly Barlowe), Michael Coleman (doručovatel pizzy), Arthur Corber (vědec)  

Šerif Carter má špatnou náladu, protože je rozladěn z odchodu Henryho z města a navíc si nemůže kvůli tajným projektům v sekci 5 zatýkat koho by chtěl. A tak se rozhodne, že si svůj mizerný den zlepší a zůstane doma na nemocenské.

Když to vidí S.A.R.A.H., začnou mít její programy pocit, že by tohle mohlo přivést Eureku do nebezpečí a tak svolá všechny důležité lidi (rozuměj všechny z hlavních hrdinů) do šerifova domu, kde je uvězní, dokud si všechno nevyříkají. Jenže při pokusu uniknou ze spárů domu se spustí program B.R.A.D. což je vojenský program na kterém je S.A.R.A.H. postavena…

1. a 2. sezóna (celkem 25 epizod) vychází na 13 DVD.

Žánr: Sci-fi / Televizní seriál / Komedie / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006 – ?

Délka: každý díl cca 45 minut, pilot cca 81 minut

Původní název: Eureka

Námět: Andrew Cosby, Jaime Paglia (kreslený seriál)

Produkce: Andrew Cosby, John Peter Kousakis, Jaime Paglia, Wendy Wallace

Hudba: Mutato Muzika

Střih: Chris Peppe, Andrew Seklir

Kostýmy: Diane Widas

Společnost: NBC Universal Television

Natáčeno: Chilliwack, British Columbia, Kanada / Heritage Woods Secondary School, Port Moody, British Columbia, Kanada / Sullivan Heights Secondary, Surrey, British Columbia, Kanada / Vancouver Film Studios, Vancouver, British Columbia, Kanada / Vancouver, British Columbia, Kanada

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 5.1, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: ?