Magic Box – Jonesovi

Ve středu 5. března 2014 se na pultech trafik ocitne starší titul společnosti Magic Box, za 99,- Kč má být komedie Jonesovi, která už na firemním e-shopu ani nefiguruje. Zvládneš udržet krok?

Oni americký sen jen nežijí, prodávají ho. Jiskřící film ze současnosti se pyšní hereckými hvězdami jako jsou Demi Moore, David Duchovny či Amber Heard.

Absolutně dokonalá rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti na předměstí. Jejich noví sousedé jsou jimi nadšeni a Jonesesovi mezi ně hladce a přirozeně zapadnou. Tedy do té doby, než je potká náhlá tragédie a oni musejí přehodnotit své životní priority.

jonesovi_01

jonesovi_02

jonesovi_03

Steve a Kate Jonesovi mají vše, co by si manželský pár jen mohl přát: zdají se být nejstylovější rodinou, jejich děti, Jenn a Mick jsou inteligentní a zároveň atraktivní, žijí v bohaté čtvrti a jejich krásný velký dům je plný prvotřídních věcí. Nedávno se spřátelili se svými sousedy, Larrym a Summer.

Jenže nic není tak, jaké se zdá. Když se na Jonesesovi podíváte blíže, začnete mít nepříjemný pocit, že něco zlověstného číhá hned pod povrchem. Až když musejí čelit nečekané katastrofě, ukáže se, kým ve skutečnosti jsou. Ve skutečnosti totiž mají tajný plán, který nečekaným způsobem ovlivní život jejich přátel i sousedů.

Když jsou jejich tajemství a lži odhaleny, musejí sebrat odvahu a obrátit se na lidi, o kterých se domnívali, že jsou to poslední lidé na Zemi, kterým by důvěřovali – sami na sebe.

Na csfd.cz 65 procent: Americký sen v dokonalém marketingu. Jen ten konec je slabší, než by si takový originální nápad zasloužil.

Zadní strana

Žánr: Drama / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 91 minut

Původní název: The Joneses

Světová premiéra: 13. září 2009 – Kanada (Toronto International Film Festival)

Režie: Derrick Borte

Scénář: Derrick Borte, Randy T. Dinzler

Produkce: Adam Betteridge, Derrick Borte, Scott Floyd Lochmus, Tom Luse, Doug Mankoff, Peter Principato, David Rogers, Andrew Spaulding, Jessica Stamen, Sheetal Vinod Talwar, Paul Young, Kristi Zea

Hudba: Nick Urata

Kamera: Yaron Orbach

Střih: Janice Hampton

Kostýmy: Renee Ehrlich Kalfus

Společnost: Echo Lake Productions / The Joneses / Premiere Picture

Natáčeno: Alpharetta, Georgia, USA / Atlanta, Georgia, USA / Marietta, Georgia, USA / Roswell, Georgia, USA / Spokane, Washington, USA

Hrají: David Duchovny (Steve Jones), Demi Moore (Kate Jonesová), Amber Heard (Jenn Jonesová), Ben Hollingsworth (Mick Jones), Gary Cole (Larry Symonds), Glenne Headly (Summer Symondsová), Lauren Hutton (KC), Chris Williams (Billy), Christine Evangelista (Naomi Madsenová), Robert Pralgo (Alex Bayner), Tiffany Morgan (Melanie Baynerová), Joe Narciso (Henry), Ric Reitz (Bob Jones), L. Warren Young (detektiv Gardner), Hayes Mercure (Tim Madsen), Andrew DiPalma (Will), Jenson Goins (Ami), Norma Zea Kuhling (Beth), Jason Horgan (pan Stallings), Catherine Dyer (Sylivia), Kim Wall (Bethany), Jennifer Van Horn (Loretta), Jayson Warner Smith (mistr), John Atwood (Ken), Ashley LeConte Campbell (Mary Beth), Terrence Gibney (běžec), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný