KaB Music – Poslední výkřik

Spousta firem, která dříve v trafikách nabízela své tituly, občas i kvalitní, už dávno mlčí a líže se z ran, způsobených převzetím trhu největšími společnostmi. Sem tam se objeví záchvěv a pokus se vrátit, leč výběr dostupných titulů je krajně omezený. A leckdy katastrofální. V pátek 7. března 2014 má v edici RájDVD společnosti KaB Music obohatit nabídku za 59,- Kč český horor Poslední výkřik, honosící se na csfd.cz velmi vysokou pozicí, bohužel ale v kategorii nejhorší film.

Nikdo váš křik neuslyší.

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. A kdokoliv.

posledni_vykrik_01

posledni_vykrik_02

posledni_vykrik_03

Pokud se chcete opravdu pobavit, doporučuji nejprve recenzi filmu od Františka Fuky a následnou reakci tvůrců. Příjemnou zábavu.

Na csfd.cz 9 procent: Bartošová, Šmajda, to je pěkná srajda. Pokud jste na FB, humorný zážitek doplňte vyhledáním oficiální stránky filmu, kde se porovnává toto dílo s filmy jako Hobit, Argo či Bídníci!

Žánr: Horor / Krimi

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2012

Délka: 88 minut

Kinopremiéra v ČR: 2. srpna 2012

Režie: Tomáš Kučera

Scénář: Honza Kučera

Produkce: Tomáš Kučera, Honza Kučera

Hudba: Karel Antonín

Kamera: David Hrubý

Střih: Tomáš Kučera, Honza Kučera

Zvuk: Vlaďka Cafourková, Jiří Klenka, Jiří Melcher, Jan Šléška

Společnost: Kučerafilm

Hrají: Iveta Bartošová (ředitelka Perlová – dabing Simona Vrbická), Petra Horváthová (Lucka), Vojtěch Hájek (Alan), Marek Jurčík (detektiv Tomáš), Honza Kučera (Erik Singler), Petr Machala (Karinin strýc – dabing Alexandr Postler), Miloslav Mejzlík (ředitel Spanilý – v některých scénách dabing Jiří Kalužný), Dana Morávková (ředitelka Vrabcová), Irena Máchová (Karin Tomečková), René Přibil (detektiv Singler), Miro Šmajda (Roman), Jaroslav Synek (školník), Tomáš Kučera (student), Kristýna Kettnerová (recepční – dabing Michaela Klenková), Štěpán Turek, a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: Trailer, Z natáčení, Vystřihnuté záběry