Hollywood Classic Entertainment – Make Your Move

Potvrzeno přehledem plánovaných titulů do distribuce, v pátek 11. dubna 2014 doplní nabídku další novinka společnosti Hollywood Classic Entertainment za 199,- Kč, hudebně taneční film Make Your Move. Propadni lásce, oddej se hudbě, žij tancem.

Příběh vypráví o dvou tanečnících, kteří vyrůstali v odlišných podmínkách. Osud je však oba zavane do New Yorku, kde pracují v nočním baru. Nejdříve budou mezi sebou soupeřit, ale nakonec se jejich příběh podobá „Romeu a Julii“, kdy se ti dva do sebe zamilují.

make_your_move_01

make_your_move_02

make_your_move_03

Na csfd.cz 50 procent: Tuctová pohádka, ve které není nic, co bychom neviděli už stokrát. Poprvé téma zaujme, podruhé pobaví, ale po stošesté je to otravné klišé.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Hudební / Taneční / Romantický

Země původu: USA / Jižní Korea

Rok vzniku: 2013

Délka: 107 minut

Původní název: Lost Highway

Světová premiéra: 12. července 2013 – Norsko

Kinopremiéra v ČR: 10. října 2013

Režie: Duane Adler

Scénář: Duane Adler

Produkce: Nian Aster, Tony Blain, Yeonu Choi, Patricia Chun, Robert W. Cort, Daniel J. Heffner, Eric Hetzel, Ketura Kestin, Khan Kwon, Soo-Man Lee, Steven Nam

Hudba: Michael Corcoran, Eric Goldman

Kamera: Gregory Middleton

Střih: Melissa Kent

Kostýmy: Alex Kavanagh

Společnost: CJ Entertainment / Robert Cort Productions / S.M. Entertainment

Natáčeno: New Orleans, Louisiana, USA / New York City, New York, USA / Toronto, Ontario, Kanada

Hrají: Derek Hough (Donny), BoA (Aya), Will Yun Lee (Kaz), Wesley Jonathan (Nick), Izabella Miko (Tatianna), Jefferson Brown (Michael Griffiths), Miki Ishikawa (Natsumi), Rick Gonzalez, Michael Mando (Raphael), Dan Lauria (strážník Foster), Mary Ashton (Camille Youngová), Rusko (sám sebe), Tiffany Daniels (Rei), Allison Holker (Gina), Satori Xai Lorenzo (Johnnie), Rich Ting (Oku), Warren Belle (detektiv), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: ?

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: žádný