Česká multimediální – Popelka a další dvě pohádky (CD)

Další mluvené slovo bude v pátek 9. dubna 2010 ke koupi opět díky společnosti Česká multimediální, za 49,90 Kč klasické CD s názvem Popelka a další dvě pohádky.

Tři poctivé pohádky na CD. 

 

Potěšte svou duši oblíbeným příběhem o Popelce. Budete svědky jejího milého přátelství s holoubky a dokonce se podíváte hned na tři královské plesy! Aby toho nebylo málo, dostanete další dvě pohádky navíc.

 

Pusťte k sobě kouzla s láskou – báječně se přitom pobavíte. Čeká na Vás:

 

1. Popelka (19:42)

2. Princezna a víla (16:09)

3. Tři zaslíbené princezny (31:42)

 

Celkem 1 hodina 7 minut

 

Klasická pohádka o Popelce rozdává radost již po mnoho generací. Potěšte své srdce příběhem, ve kterém štěstí přeje utiskovaným a láska přichází jen k tomu, kdo má dobré srdce a čistou mysl. Čeká vás zaručená zábava. Získat tři přání je vždy velké štěstí.

 

Štěstí se usmálo i na princeznu z druhé pohádky – dostala je darem od hodné víly. Dokáže přání využít v tu správnou chvíli, aby se dočkala pravé lásky?

 

Bylo, nebylo, jeden král měl tři dcery. Vinou své marnotratnosti je však musel provdat za podivné ženichy – medvěda, orla a velrybu. Naštěstí měl král také syna a ten se, jako správný bratr, rozhodl své sestry vysvobodit. Podaří se mu zlomit kletbu a najít ve světě lásku? To vám prozradí pohádka O třech zaslíbených princeznách.

 

Poslechněte si kouzelné příběhy plné lásky a pomyslete přitom na svá tři přání. Možná se vám také vyplní. Zaručeně se báječně pobavíte.