Bontonfilm – Barbie a kouzelná dvířka

Společnost Bontonfilm si v neděli 21. září 2014 opět vzpomněla na dlouhonohou štíhlou krasavici a za 299,- Kč nabídne DVD Barbie a kouzelná dvířka. Úchvatný pohádkový muzikál.

Pohádkový muzikál, který musíte vidět! Odemkni dveře skrývající kouzla, hudbu a přátelství!

Barbie™ se představuje jako Alexa, nesmělá princezna, která ve svém království objevuje tajné dveře, za nimiž se nachází svérázná země plná kouzelných stvoření a překvapení. Tady Alexa potkává Romy a Nori, mořskou pannu a vílu, které jí povědí o jejich prohnané vládkyni jménem Malucia, jež chce ovládnout všechna kouzla z celé země. Alexa ke svému údivu zjišťuje, že v tomhle světě ovládá magické síly i ona a navíc je jediná, kdo může svým novým kamarádkám pomoci. Podívejte se, co se stane, když v sobě Alexa nalezne odvahu postavit se na správnou stranu a pozná, že přátelství je mnohem drahocennější než všechna kouzla.

barbie_a_kouzelna_dvirka_01

Na csfd.cz 67 procent.

barbie_a_kouzelna_dvirka_back

Žánr: Animovaný / Rodinný / Fantasy

Země původu: Kanada / USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 81 minut

Původní název: Barbie and the Secret Door

Režie: Karen J. LLoyd

Scénář: Brian Hohlfeld

Produkce: Melissa Lee Anderson, Shelley Dvi-Vardhana, Kylie Ellis, David Wiebe, Kim Dent Wilder, Rob Hudnut, David Voss

Hudba: Becky Kneubuhl

Společnost: Mattel Playground Productions

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (Alexa), Brittany McDonald (zpívající Alexa), Ashleigh Ball (Nori), Chanelle Peloso (Romy), Tabitha St. Germain (Malucia), Ellie King (babička), Christopher Gaze (Brookhurst), Jonathan Holmes (Grodlin), Britt Irvin (Jenna), Michael Daingerfield (král Zinnie), Mackenzie Gray (otec), Andrea Libman (Nola), Anna Galvin (matka), Andrew Francis (princ Kieran), Jay Brazeau (pan Primrose), Teryl Rothery (královna Zinnie), Arielle Tuliao (Samantha), Peter Kelamis (Sniff), Richard Ian Cox (Whiff), Ali Liebert (mladičká víla)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky, polsky, rusky

Titulky: anglicky, ukrajinsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: Videoklip: If I Had Magic, Nepoužité záběry, Barbie – Život v domě snů Epizoda 1&2, Videoklip: Anything Is Possible, Barbie Royal Caribbean, Videohra: Barbie – Party v domě snů, Trailery