Magic Box – Babí léto

Ve středu 15. října 2014 se vrací do prodeje ceněný český film Babí léto. Do svého katalogu ho zařadila společnost Magic Box a nabídne ho za 99,- Kč.

FILM OCENĚNÝ ČTYŘMI ČESKÝMI LVY (2001)

FILM O PŘÁTELSTVÍ, LÁSCE A NEUMÍRÁNÍ

Tragikomický příběh mladého pětasedmdesátníka, věčného snílka, pábitele a recesisty (V. Brodský), který na rozdíl od své milované, ustarané maželky (S. Zázvorková), se odmítá smířit s údělem rezignujícího stáří a žije svůj život jako nikdy nekončící výzvu, v níž každý den se pro něho stává báječnou příležitostí k novému dobrodružství. Spolu se svým věrným a oddaným kamarádem z operety přenáší divadelní role do života a splňuje si tak své nesplněné sny. Vystupuje jako emeritní člen Metropolitní operety, který kupuje zámky, jako revizor, horolezec a dobrodinec. V řadě vděčných komických situací, plných jemného i černého humoru, válčí s manželkou o svou bezstarostnost a nezávislost, s níž vždy znova dokazuje, co je to UMĚNÍ ŽÍT. Tento film o přátelství, lásce a neumírání je věnován Vlastimilu Brodskému.

Pokud se dá věřit specifikacím, zveřejněným na webu nového vydavatele, oproti předchozímu vydání přibyly české titulky pro neslyšící, v bonusech sice nejsou vedeny všechny, které byly na starších discích, ale předpokládal bych, že ke změnám nedošlo.