Špidla Data Processing – Láska mezi kapkami krve (PC hra)

Ve čtvrtek 23. října 2014 vychází další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, za 59,90 Kč bude ke koupi v edici Hráčův ráj hororová hledačka Láska mezi kapkami krve.

Byla to láska na první pohled. On ji bezmezně miloval. Ona jeho zbožňovala. Vše bylo jako v pohádce s jedinou vadou na kráse. Zatímco v jejich žilách kolovala lidská krev, jeho srdce bylo jako led. Ona patřila do světa lidí. A jeho domovem bylo sídlo upírů. Tuto krutou pravdu jí chtěl nyní sdělit, když v tom…

– strašidelný romantický příběh

– láska mezi pozemskou dívkou a upírem

– spojení dvou znepřátelených světů

– hrajte za dvě různé postavy

laska_mezi_kapkami_krve_01

laska_mezi_kapkami_krve_02

laska_mezi_kapkami_krve_03

laska_mezi_kapkami_krve_04

laska_mezi_kapkami_krve_05

laska_mezi_kapkami_krve_06

laska_mezi_kapkami_krve_07

laska_mezi_kapkami_krve_08

Dvě spřízněné duše. A dva odlišné světy. Na jedné straně svět lidí. Na druhé říše upírů, kteří ve dne spí a v noci… V noci sají upíři nevinným obětem ve spánku krev. Jediný Artur na lidské bytosti pohlížel jinak. V lidském světě tráví svůj veškerý volný čas. A jednoho dne se zahledí do půvabné dívky Evy. Mezi mladým Arturem a Evou se rozhoří hluboká vášeň. To se ovšem nelíbí Arturově otci, hraběti Drákulovi. Ten Evu unese a chce ji proměnit v upíra v domnění, že se jeho jediný syn opět vrátí ke své pravé upíří rodině. Lásce však neporčí ani sám král upírů.

A tak se Artur vydává zachránit svou budoucí nevěstu. Vžijte se do dvojice postav Artura a Evy. Snažte se jako hrdinný Artur najít uvnitř Drákulova sídla svou budoucí ženu. A v roli Evy se pokuste vzepřít osudu, který pro vás přichystal otev vašeho budoucího ženicha! Překonejte nástrahy strašidelného zámku, kde vám usiluje o život samotný hrabě Drákula. A jděte si nebojácně za svou pravou láskou!