Magic Box – Pokrevní příbuzní

V úterý 24. února 2015 společnost Magic Box nabídne za 99,- Kč DVD s filmem Pokrevní příbuzní, které bylo podle webu vydavatele součástí Audrey – světová ikona filmu a módy 9 DVD, a bylo samostatně neprodejné.

Rodinná tajemství odhalují smrt!

Audrey Hepburn jako Elizabeth Roffe, silná inteligentní žena, která po podivné nehodě, ve které umírá její otec, dědí rodinný farmaceutický podnik.Vyšetřování ukáže, že otec byl zavražděn a podezřelí jsou všichni jeho nejbližší rodinní příslušníci včetně jejího manžela.Elizabeth odmítá podnik prodat a vydává se na velkou a nebezpečnou výpravu, během které chce odhalit, kdo se jí snaží zabít a přebrat její byznys.Brzy přichází na to, že věřit špatným lidem se krutě nevyplácí.

pokrevni_pribuzni_01

pokrevni_pribuzni_02

pokrevni_pribuzni_03

pokrevni_pribuzni_04

Film byl natočen podle bestselleru Sidney Sheldona a jde o poslední a nejpozoruhodnější roli Audrey Hepburn.

Na csfd.cz zcela v nesouladu s ibmd.com 70 procent: Podivné a ulítlé, hvězdní herci + slavný režisér + solidní rozpočet a všechno to překrývá stále šaramantní Audrey, bez níž by se na tenhle kus dávno zapomnělo.

Zadní strana

Žánr: Krimi / Drama / Mysteriozní / Romantický / Thriller

Země původu: USA / SRN

Rok vzniku: 1979

Původní název: Bloodline

Délka: 112 minut

Světová premiéra: 29. června 1979 – USA

Kinopremiéra v ČR: 16. října 2014

Režie: Terence Young

Námět: Sidney Sheldon (román)

Scénář: Laird Koenig

Produkce: Sidney Beckerman, Richard McWhorter, David V. Picker

Hudba: Ennio Morricone

Kamera: Freddie Young

Střih: Bud Molin

Kostýmy: Enrico Sabbatini

Společnost: Bavaria Film / NF Geria III-Produktion München

Natáčeno: Burghausen, Bavaria, Německo / Bavaria Studios, Bavariafilmplatz 7, Geiselgasteig, Grünwald, Bavaria, Německo / Cinecittà Studios, Cinecittà, Řím, Lazio, Itálie / Copenhagen, Dánsko / Londýn, Velká Británie / Munich, Bavaria, Německo / New York City, New York, USA / Paříž, Francie / Sardinie, Itálie / Sicílie, Itálie

Hrají: Audrey Hepburn (Elizabeth Roffeová), Ben Gazzara (Rhys Williams), James Mason (Sir Alec Nichols), Claudia Mori (Donatella), Irene Papas (Simonetta Palazziová), Michelle Phillips (Vivian Nicholsová), Maurice Ronet (Charles Martin), Romy Schneide (Hélène Roffe-Martinová), Omar Sharif (Ivo Palazzi), Beatrice Straight (Kate Erlingová), Gert Fröbe (inspektor Max Hornung), Wolfgang Preiss (Julius Prager), Marcel Bozzuffi (muž v černém), Pinkas Braun (Dr. Wal), Wulf Kessler (mladý Sam Roffe), Maurice Colbourne (Jon Swinton), Guy Rolfe (Tod Michaels), Dietlinde Turban (Terenia), Walter Kohut (Krauss), Donald Symington (Henley), Charles Millot (komisař Bloche), Ivan Desny (klenotník), Vadim Glowna (Dr. Emile Joeppli), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital mono anglicky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1, podle imdb.com 1,66:1)

Bonus: žádný