Holywood Classic Entertainment – Winx Club: Magické dobrodružství

V neděli 15. března 2015 se připomene jednou ze svých nečetných novinek společnost Holywood Classic Entertainment, která za 299,- Kč nabídne velmi spoře vybavené DVD Winx Club: Magické dobrodružství.

Večírek pořádaný na oslavu nového školního roku na Alfee naruší prastaré čarodějnice, které se spojily s mladými Trix a společně se chystají zničit veškerou pozitivní energii na světě. Bloom uniká z paláce v Dominu, kde se u skutečných rodiču učí být princeznou, a vrací se na Zemi, kam za ní přichází i Winx. Společně se vydají na cestu k záchraně magické dimenze a obnovení přátelství mezi Sparxem a Eraklyonem.

Na csfd.cz 63 procent.

Zadní strana

Žánr: Animoavný / Dětský / Fantasy

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 2010

Původní název: Winx Club 3D: Magica Avventura / Winx Club 3D: Magic Adventure

Délka: 84 minut

Světová premiéra: 29. října 2010 – Itálie

Režie: Iginio Straffi

Námět: Mauro Uzzeo, Francesco Artibani

Scénář: Alessandro Bilotta, Iginio Straffi, Sean Molyneaux

Produkce: Joanne Lee, Francesco Mastrofini, Mario Anniballi

Hudba: Paolo Baglio

Kamera: Gianmario Catania

Společnost: Medusa Film / Rainbow S.r.l

Hlasy v původním znění: Letizia Ciampa (Bloom / Tune), Perla Liberatori (Stella / Chatta / Zing), Ilaria Latini (Flora / Amore), Gemma Donati (Musa / Digit), Domitilla D’Amico (Tecna / Piff / Livy), Laura Lenghi (Aisha), Marco Vivo (Sky), Gianfranco Miranda (Brandon), Emiliano Coltorti (Riven), Davide Perino (Timmy), Leonardo Graziano (Helia), Sacha De Toni (Nabu), Beatrice Bologna (Lockette), Emanuela Rossi (Faragonda), Franca Lumachi (Griselda), Antonella Giannini (Griffin), Roberto Certomà (Mike), Barbara De Bortoli (Vanessa), Ivan Andreani (Strufus), Ivan Andreani (Kiko), Roberta Pellini (Daphne), Francesco Prando (Oritel), Claudia Razzi (Marion), Paolo Marchese (Erendor), Tatiana Dessi (Icy), Federica De Bortoli (Darcy), Valeria Vidali (Stormy), Monica Migliori (Belladonna), Pasquale Anselmo (Liliss), Cinzia Villari (Tharma), Claudia Catani (vypravěč), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (2,35:1)

Bonus: žádný