Bontonfilm – Monster High: Škola duchů

V neděli 22. března 2015 i společnost Bontonfilm volí jako novinku animovaný televizní film a nabízí další z pokračování cyklu Monster High: Škola duchů za 299,- Kč.

Podívejte se, co čeká na studentky Monster High™, když svou fantastickou módu předvedou na chodbách Školy duchů!

Jednoho dne se příšerky z Monster High™ vydají v čele se Spectrou Vondergeist™ na odvážnou výpravu, na níž objeví hrůzu nahánějící svět duchů, který má i svou vlastní školu. Na půdě nové školy je ale nečeká žádné vřelé uvítání a velmi přísná ředitelka nasadí Spectře pouta, aby jí zabránila vrátit se do Monster High™. Teď je na jejích dokonale nedokonalých kamarádkách, aby na sebe vzaly podobu duchů a zachránily Spectru dřív, než navždy zmizí!

Hodnocení na csfd.cz 46 procent bez komentářů.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Délka: 73 minut

Původní název: Monster High: Haunted

Světová premiéra: 16. března 2015 – Velká Británie

Režie: Dan Fraga, William Lau

Scénář: Keith Wagner

Produkce: Tina Chow, Margaret M. Dean, Asaph Fipke, Chuck Johnson, Audu Paden, Kyrsti Schwarz, David Voss

Hudba: Steven Argila

Společnost: Mattel Playground Productions

Hlasy v původním znění: Laura Bailey (Lagoona Blue), Cam Clarke (Heath Burns / Hoodude Voodoo), Debi Derryberry aka Sue Swan (Draculaura), Erin Fitzgerald (Spectra Vondergeist), Joni Goode (Twyla), Marcus Griffin (Clawd Wolf), Todd Haberkorn (Porter Geiss), Kate Higgins (Frankie Stein), Joy Lerner (Kiyomi Haunterly), Josey Montana McCoy (Neighthan Rot), Audu Paden (Hall Moanitor Future), Ashley Peterson (River Styxx), Paula Rhodes (Sirena Von Boo), Cindy Robinson (Operetta), Salli Saffioti (Clawdeen Wolf), Evan Smith (Johnny Spirit / Boy Ghost), Haviland Stillwell (Vandala Doubloons), Karen Strassman (ředitelka Revenantová), America Young (Toralei Stripe), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky

Titulky: anglicky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: 2 strašidelné krátké filmy!