Špidla Data Processing – 3 počítačové hry v češtině – pro holčičky a malé slečny (PC hry)

Aby to snad holčičkám nebylo líto, že se dostalo jen na kluky, nabízí ve středu 1. dubna 2015 společnost Špidla Data Processing za 99,- Kč balíček starších her i pro ně, koupit je možno 3 počítačové hry v češtině – pro holčičky a malé slečny. Zábava, romantika, dobrodružství.

Speciální vydání 3 počítačových her v češtině za skvělou cenu! Kolekce pro holky skrývá hry Síla lásky, Dráčkovy dobroty a Rusalka a kouzelná perla.

Velikonoce jsou pro děvčátka menší i větší časem zdobení vajíček a přípravy „výslužky“ za pomlázku. A navíc jako odměna za snahu jsou tu týdenní velikonoční prázdniny. Lyžovat se ovšem už nedá a do léta je daleko…

Spousta krásné zábavy pro každou malou slečnu od šesti do 12 let!

Síla lásky

Manželé Káťa a Robert – dvě hrdličky, dvě zamilované duše. Jedna žije jenom pro tu druhou. A nyní je čeká ta nejtěžší zkouška – odloučení. Nešťastná náhoda zapříčinila, že od sebe byli odtrženi. Každého z nich zavál osud na jiné místo. Setkají se ještě někdy? To se teprve uvidí. Vždyť naděje umírá poslední…

Dráčkovy dobroty

Kouzelnická akademie hledá pomocníka do své malé cukrárny. Zkusíte to? Podmaňte si obyvatele Kouzelnické akademie pomocí vynikajícího jídla, okořeněného špetkou znamenitých kouzel. Získejte si srdce všech zákazníků v okolí! Zábava zaručena!

Rusalka a kouzelná perla

Na souši vládl klid a mír. Ale pod vodou to vřelo. Zákeřná chobotnice Sprutto využila příležitosti a ukradla vládci všech moří kouzelnou perlu. S její pomocí může poroučet vodním silám. Dokážete perlu získat zpět dřív, než s ní napáchá nenapravitelné škody?

Náhled zadní strany z webu PNS