Špidla Data Processing – Mezi světy (PC hra)

Ve čtvrtek 2. dubna 2015 se na pultech ocitne nová hledačka z dílny společnosti Špidla Data Processing, za 69,90 Kč bude ke koupi počítačová hra Mezi světy.

Markétin dopis začínal tak naléhavě: „Prosím, přijeď mě navštívit co nejdřív. Objevili jsme s doktorem Tomským něco úžasného. Něco, co by mohlo změnit celý svět.“ To byla zřejmě poslední slova, která stihla má sestra napsat před svým nenadálým zmizením. Kam zmizela? Co se jí stalo? Tyto otázky si kladu nyní i já. Snad se mi ji podaří najít dřív, než bude pozdě…

– napínavý příběh

– český dabing

– dlouhý herní zážitek

– zábavné minihry

– krásná ručně kreslená grafika

mezi_svety_01

mezi_svety_02

mezi_svety_03

mezi_svety_04

mezi_svety_05

mezi_svety_06

mezi_svety_07

Vaše sestra Markéta vám posílá dopis, ve kterém se zmiňuje o neobyčejném vynálezu. Když ale k ní dorazíte na návštěvu, není po ní ani stopy! Vám se podaří zjistit, že je sice naživu, ale její jemná duše byla rozervána na kusy. A kousky její duše byly uneseny do různých konců astrálního světa, kde jeden každý z nich byl pečlivě ukryt. Tak, aby se nikomu nepodařilo všechny části Markétiny duše najít a poskládat zase dohromady. A přivést ji zpět k životu.

Nejspíš ale nikdo nepočítal s tím, že se do všeho vložíte vy a svou sestru se pokusíte zachránit. Na vás teď je spasit nejen Markétinu duši, ale osud každého, koho na své cest potkáte. Čekají vás dobrodružství spojená s procházením několika odlišných světů, spletitá bludiště, logické hádanky i nenadálé dějové zvraty. Jste připraveni vydat se na cestu za hranice našeho pozemského světa a pomoci své milované sestřičce?

Zadní strana