Špidla Data Processing – León Clifton: Stopa Zla – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 9. dubna 2015 se vrací jedna z počítačových her společnosti Špidla Data Processing v rozšířené sběratelské edici, za 99,90 Kč bude ke koupi León Clifton: Stopa Zla.

Byl zavražděn nejbohatší muž Ameriky. Bankéř Mr. Coins. Původ jeho bohatství zůstává však i po jeho smrti jednou velkou záhadou. Jak vlastně získal svůj nesmírný majetek? Proč zemřel? Kdo stojí za touto vraždou? To netušíte. Ale někdo přece jenom ano. Jeho přátelé, kteří společně s panem Coinsem podnikli pře lety jednu nebezpečnou výpravu…

Napínavý příběh pokračuje!

Ani jste se nenadáli a už vám opět zvoní telefon. Komisař Jack Putie vám právě sdělil šokující novinu a žádá vás o pomoc s vyšetřování, Byl zavražděn bankéř Mr. Coins. Nejbohatší muž Ameriky. Vydáváte se tedy na místo činu do města Richtown, které postavil samotný Mr. Coins – a kde nakoec i zemřel. Aby toho nebylo málo, na stole nacházíte vzkaz, v němž někdo požaduje vrácení nščeho, co mu patří. Jinak do 3 měsíců zničí celé město. Celý případ se začíná již zpočátku dosti zamotávat.

To vám ostatně dochází již během cesty do Richtownu, kdy se vám někdo nebo něco snaží bránit v pátrání.Nemáte vůbec ponětí proč. Ale celou záhadu vám postupně pomáhají lépe pochopit útržky novinových článků, které nalézáte rozseté snad úplně všude. A všechny se zmiňují o té podivné Coinsově výpravě. Co tam asi nakonec našel? Má to nějakou souvislot s jeho vraždou, kdy lupiči překvapivě neodnesli žádné zlato? A pokud ano, tak proč přišel čas odplaty až nyní, po tolika letech?

Na to musíte přijít, detektive! Najděte ukryté předměty. Překonejte všechny nástrajy a zjistěte, co se tehdy přihodilo! Poznáte osud celé Coinsovy výpravy?

Ve Sběratelské edici rozehraný příběh pokračuje. Kotě, známé z původního příběhu v podobě roztomilého zvířátka nebo nádherné ženy, se dostalo do nesnází. Je lapena v mafiánském vězení spolu s trojicí dalších unesených dívek. Vžijte se do její kůže a uprchněte i s ostatními dívkami dříve, než se mafiáni pustí do svého krvavého díla!

Po celou hru vás bude provázet kouzelná hudba, kterou si můžete nahrát do počítače a pouštět si ji, kdykoliv se vám zachce. Prohlédněte si i původní grafické nákresy od samotných tvůrců hry. A nebo si stáhněte rozmanité tematické tapety na plochu!

Zadní strana