Magic Box – Tom a Jerry: Špionská mise

V pátek 24. července 2015 společnost Magic Box posílá do prodeje za 199,- Kč nový disk příhod populární zvířecí dvojice Tom a Jerry: Špionská mise. Vydejte se spolu s Tomem a Jerrym na tajnou misi Jonnyho Questa!

Nerozlučná dvojka Tom a Jerry prožívá další obyčejný den na pláži… dokud ovšem nenarazí na partu špičkových tajných agentů: Jonnyho Questa, Hadjiho a Banditu. Dlouholetý nepřítel rodiny Questových Dr. Zin zjistí, že Dr. Benton Quest má v rukou řešení celosvětového problému s energií. Vyšle proto svoji zločinnou kočičí armádu, aby se zařízení zmocnila a unesla Dr. Ouesta a jeho bodyguarda Race Bannona. Jonnyho a jeho nové chlupaté kamarády čeká napínavé pátrání po chlapcově otci – a záchrana světa! Pod rouškou špionážního dobrodružství přichází zábavná akční podívaná pro celou rodinu, kterou by si rozhodně neměl nikdo nechat ujít.

Na csfd.cz 51 procent.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Délka: 70 minut

Původní název: Tom and Jerry: SpyQuest

Světová premiéra: 9. června 2015 – USA

Režie: Spike Brandt, Tony Cervone

Scénář: Heath Corson, James Krieg

Produkce: Spike Brandt, Tony Cervone

Společnost: Warner Bros. Animation

Hlasy v původním znění: Reese Hartwig (Jonny Quest), Arnie Pantoja (Hadji), James Hong (Dr. Zin), Eric Bauza (Dr. Benton Quest), Michael Hanks (Race Bannon), Tia Carrere (Jezebel Jade), Tim Matheson (prezident), Joe Alaskey (Droopy), Spike Brandt (Spike), Greg Ellis (Tin), Grey Griffin (Carol), Jess Harnell (Pan), Richard McGonagle (Alley)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky, 2.0 maďarsky, 2.0 polsky, 2.0 rumunsky, 2.0 rusky, 2.0 řecky, 2.0 turecky

Titulky: arabsky, maďarsky, portugalsky (Evropa), čínsky zjednodušené, polsky, anglicky pro neslyšící, rumunsky, hebrejsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1 FF)

Bonus: Bonusové epizody: Narozeninová party / Kočičí koketa; Z lásky k medvídkovi / Čmuchalové aneb kam to vede; Falešná sopka / Nebezpečný výlet