Špidla Data Processing – Praha magická (PC hra)

Ve čtvrtek 3. září 2015 přichází další novinka společnosti Špidla Data Processing, na pultech se ocitne za 69,90 Kč strašidelná počítačová hra Praha magická v edici Hráčův ráj.

Jaká skvělá zpráva! Do klína vám spadla luxusní vila v samotném centru Prahy. Brzy však zjistíte, že honosné sídlo po staletí ukrývá temné tajemství. Dokážete uniknout vábení zla?

– tajuplný strašidelný příběh

– situováno do srdce našeho hlavního města

– 2 stupně obtížnosti

– 24 logických miniher

praha_magicka_01

praha_magicka_02

praha_magicka_03

praha_magicka_04

praha_magicka_05

praha_magicka_06

praha_magicka_07

praha_magicka_08

Přišlo to zčistajasna. Stala jste se jedinou dědičkou rodinného sídla po vašich zemřelých příbuzných. Máte tak jedinečnou možnost nejenom poznat samotnou Prahu, ale také zjsitit něco víc o svém vlastním původu.

Od dětství jste totiž vyrůstala sama. O své rodině a příbuzných nevíte nic. A právě toto obydlí, jak se zdá, ukrývá odpovědi na všechny vaše otázky. I když zvenku celý dům vypadá, jako kdyby v něm již roky nikdo nebydlel, tak brzy zjišťujete, že zase až tak docela opuštěný není. Lidé v něm sice již nežijí, ale … – na to už budete muset přijít sami, co se v něm ukrývá.

Podaří se vám zjistit více o své vlastní minulosti? Co vlastně se skrývá v útrobách tohoto starobylého domu? A zemřeli všichni vaši příbuzní skutečně přirozenou smrtí? Anebo byli zavražděni? To vše budete muset zjistit. A hodně brzo. Protože i vám záhy půjde o život…

Zadní strana