ABC – Aurora Watching

Sotva si člověk oddechne, že je hotovo, už to není pravda. Minule byla na obalu hlášena jako další s logem časopisu ABC za 49,- Kč na úterý 8. června 2010 PC hra Hugo: Hrdinové savany. Ovšem pohled do aktuálních novin zvěstoval, že by měla vyjít hra Aurora Watching. Pak něčemu věřte… Noviny zase kecaly, v úterý vyšel Hugo, navíc nejen Hrdinové savany, ale i Ďábelské zrcadlo.

Dá-li se tedy usuzovat z bulváru, pak příznivce počítačové hraní čeká third-person stealth akce (klon Metal Gear Solid), která je pokračováním hry Gorky Zero.

 

Během manévrů v Barentsově moři nenadále ztroskotá ruská ponorka Komsomolec II. Špionáž zjistila, že pár hodin před katastrofou proplouvala ponorka hřbitovem ponorek v Zemi Františka Josefa. Bližší pohled na oblast odhalil armádní komplex s laboratořemi sloužícími neznámému účelu. Bylo zjištěno, že jsou pod velením nechvalně proslulého Jacka Pareckého – zároveň však génia a jednoho z nejlepších vědců, který se zabývá DNA. Dva zvláštní agenti najdou poručíka Whitea Foxe úplně na dně. Hrdina, který už jednou spasil svět, věnoval poslední dva roky pití. Dokáže se zase dostat k Pareckému?

 

Minimální konfigurace:

Win 98, 2000, ME, XP

Procesor 1GHz

Paměť 128MB RAM

Grafika 64MB nVidia GeForce 3 a vyšší (GeForce 4MX nepodporována)

0,7 GB HDD