Magic Box – Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy

V neděli 6. září 2015 společnost Magic Box za 199,- Kč přidá další titul, v němž se kombinuje Lego a svět DC comics, v nabídce bude Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy. Chystá se dokonalý zločin!

Na bezpečnost v Metropolisu dohlíží nedávno založená Liga spravedlivých! Zločin je na ústupu a to dělá geniálnímu ničemovi Lexi Luthorovi vrásky. Využije proto Černou Mantu, Sinestra a bandu nelítostných žoldáků a stvoří svoji vlastní armádu – Legii zkázy. S mimořádně vybavenou teroristickou jednotkou se Lex chystá zaútočit na přísně tajnou Oblast 52. Dosáhne nakonec vítězství? Spusťte poplach a připravte se, že budou kostky létat, až Superman, Batman, Wonder Woman a ostatní členové Ligy spravedlivých vyrazí do boje proti největším super padouchům na světě – ve zbrusu novém originálním filmu z produkce LEGO® a DC Comics.

lego_liga_spravedlivych_a_legie_01

lego_liga_spravedlivych_a_legie_02

Na csfd.cz 57 procent: DC a Lego je dost dobrá kombinace, ale už tu byly mnohem lepší kousky.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Sci-fi / Akční / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: LEGO DC Super Heroes: Justice League – Attack of the Legion of Doom!

Délka: 74 minut

Světová premiéra: 25. srpna 2015 – USA

Režie: Rick Morales

Námět: Neal Adams (Man-Bat), Joe Certa (Martian Manhunter), Bob Kane (Batman), Jack Kirby (Darkseid), William M. Marston (Wonder Woman), George Pérez (Deathstroke and Cyborg), Joe Samachson (Martian Manhunter), Joe Shuster (Superman), Jerry Siegel (Superman), Marv Wolfman (Deathstroke and Cyborg)

Scénář: James Krieg

Produkce: Jason Cosler, Keith Malone, Benjamin Melniker, Sam Register, Michael Uslan, Brandon Vietti, Jill Wilfert

Hudba: Tim Kelly

Střih: Craig Paulsen

Společnost: DC Entertainment / The LEGO Group / Warner Bros. Animation

Hlasy v původním znění: Dee Bradley Baker (Martian Manhunter / Man-Bat), Troy Baker (Batman), John DiMaggio (Lex Luthor / Joker), Grey Griffin (Wonder Woman / Lois Lane), Tom Kenny (Penguin), Nolan North (Superman), Kevin Michael Richardson (Captain Cold / Gorilla Grodd / Black Manta), Cree Summer (Cheetah), Tony Todd (Darkseid), Mark Hamill (The Trickster / Sinestro), Josh Keaton (Green Lantern), Khary Payton (Cyborg), James Arnold Taylor (Flash / General Sam Lane), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky, 2.0 maďarsky, 5.1 polsky, 2.0 rusky, 2.0 turecky, 2.0 řecky

Titulky: anglicky pro neslyšící, arabsky, čínsky zjednodušeně, chorvatsky, maďarsky, polsky, portugalsky (Evropa), rumunsky, slovinsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1 / 720×576 / 16:9 FF)

Bonus: Cvak, bum, prásk!; Pohled do zákulisí: Zvukové efekty