Špidla Data Processing – Zakázané experimenty (PC hra)

Další novinkou pro počítačové hráče bude ve čtvrtek 17. září 2015 hororová hledačka společnosti Špidla Data Processing, na pultech se ocitne za 69,90 Kč disk se hrou Zakázané experimenty v edici Hráčův ráj.

Nečekaný telefonát uprostřed noci obvykle nevěstí nic dobrého. A jak tomu bude tentokrát? Je tato naléhavá prosba o pomoc skutečná, nebo je to jen záludná past? Vychutnejte si hororovou atmosféru, dobrodružství a záhady ve skvělé sci-fi hledačce. Zastavte zlo a zachraňte celé lidstvo! Zábava zaručena!

Čeká na vás:

– český dabing

– napínavý příběh plný zvratů

– dlouhá herní doba

zakazane_experimenty_01

zakazane_experimenty_02

zakazane_experimenty_03

zakazane_experimenty_04

zakazane_experimenty_05

zakazane_experimenty_06

zakazane_experimenty_07

zakazane_experimenty_08

Poté, co vás uprostřed noci zburcoval záhadný telefonát, začnou se dít neobvyklé věci. Volající naléhá, abyste zachránila svou sestru Sofii, která byla unesena. Vždycky jste měla pocit, že vaše druhé já, vaše dvojče Sofie, je naživu – třebaže okolí ji mělo již několik let za mrtvou!

Když se však dostanete k zdánlivě opuštěné laboratoři, kde máte svou sestru zachránit, zjistíte, že jde o větší záhadu než o „pouhý“ únos. Chce tajemný volající opravdu pomoci, nebo se vás jen snaží vlákat do pasti?

Poodhrňte roušku tajemství, odkryjte zlověstné plány tajného kultu Orakula. Odhalte děsivé experimenty v tajemných laboratořích. Užijte si řešení hádanek v moderním high-tech prostředí, vychutnejte si hororovou atmosféru, zažijte dobrodružství a vyřešte záhady ve skvělém sci-fi thrilleru. A hlavně – zastavte zapovězené experimenty a zachraňte lidstvo!

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1,4 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 995 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana