Špidla Data Processing – V zajetí chamtivosti (PC hra)

Ve čtvrtek 24. září 2015 bude ke koupi další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, na pultech se ocitne za 69,90 Kč detektivní hledačka V zajetí chamtivosti v edici Česko hraje.

Ozvala se ohlušující rána a pak celý tunel zavalila neproniknutelná hradba kamení a prachu. Jeden lidský život vyhasl. Zemřel stavební inženýr Jonathan Finch. Jeho tělo však nebylo nikdy nalezeno. Kam zmizelo? Přece se jen tak nevypařilo! A tak povolávají na místo neštěstí vás, abyste celé záhadě přišli na kloub!

– napínavý příběh

– interaktivní mapa

– spousta miniher

– dlouhá herní doba

v_zajeti_chamtivosti_01

v_zajeti_chamtivosti_02

v_zajeti_chamtivosti_03

v_zajeti_chamtivosti_04

v_zajeti_chamtivosti_05

v_zajeti_chamtivosti_06

v_zajeti_chamtivosti_07

v_zajeti_chamtivosti_08

Od svého letitého přítele obdržíte dopis. V něm na vás naléhá, abytse za ním neprodleně přijeli. Potřebuje pomoc při řešení záhadného případu…

Před nedávnem se totiž stala tragická nehoda. Při stavbě železničního tunelu zahynul hlavní inženýr Jonathan Finch. Veškeré stavební práce jsou zastaveny až do vyšetření celé události.

Sedáte tedy do vlaku a vydáváte se na místo. Už během cesty několikrát jen o vlásek uniknete jisté smrti. Jedno je jisté – někdo má obrvoský zájem na tom, aby tragický skon Jonathana Finche nebyl nikdy pořádně vyšetřen. Aby zůstal jeho osud pohřben pod kamennou sutí na věky věků.

Ten někdo asi netuší, že se vás jen tak lehce nezbaví. Že vy se nikdy nevzdáváte! A pokud před vás kdokoliv postaví jakoukoliv překážku, pokaždé najdete způsob, jak ji překonat. A nejinak tomu bude i v tomto případě! Jste připraveni pátrat po osudu zmizelho Jonathana Finche? Ale pozor! Věci někdy nejsou takové, jaké se zdají na první pohled…

Zadní strana