Špidla Data Processing – Mafie v New Yorku 2: Vysoké napětí – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 15. října 2015 se na pultech objeví další počítačová hra společnosti Špidla Data Processing, ve Sběratelské edici za 99,90 Kč to bude Mafie v New Yorku 2: Vysoké napětí.

Jsem tentokrát trochu zmaten, protože většinou se Sběratelská edice týkala titulů, které již dříve vyšly a aktuálně byly pouze rozšířeny. Podle popisu to ale vypadá na zcela novou hru, vydanou rovnou s bonusy (předchozí Mafie v New Yorku byla o něčem trochu jiném).

Ponořte se do vzrušujícího příběhu a vyřešte záhadu nebezpečného zločince sršícího blesky!

– Strašidelná detektivka z mafiánského prostředí

– Bonusový příběh a hraní navíc

– Kompletní příručka pro hru

– Odměny za dobrou hru

– Minihry

– Tapety

– Soundtracky

– Mnoho dalšího

02-mafie_v_new_2_01

03-mafie_v_new_2_02

04-mafie_v_new_2_03

05-mafie_v_new_2_04

06-mafie_v_new_2_05

07-mafie_v_new_2_06

08-mafie_v_new_2_07

09-mafie_v_new_2_08

10-mafie_v_new_2_09

11-mafie_v_new_2_10

New York, okolo roku 1950. Vlna záhadných vražd se přehnala městem. Na místě činu vždy zbývá jen hromádka popela. Svědci shodně tvrdí, že viděli kulový blesk… Může být člověk schopný něčeho takového? Kdo stojí v pozadí záhadných vražd? Jsou spojeny s podivným incidentem, který se přihodil během popravy ve vězení Sing Sing? Policie nedokáže odpovědět na žádnou z těchto otázek…

Převezměte vyšetřování do svých rukou. Objasněte, kdo stojí za záhadnými vraždami. Ponořte se d vzrušujícího příběhu zločinu a vyřeště záhadu nebezpečného zločince sršícího blesky!

Co přináší sběratelská edice?

– Bonusovou kapitolu s hraním navíc a předehrou k hlavnímu příběhu

– Měnící se objekty, odměny za dobrou hru a bonusové hádanky

– Tapey, původní nákresy ze hry, soundtracky ke stažení a další

– Kompletní Strategickou příručku, abyste už nikdy ve hře neuvízli

Čeká na vás pokračování napínavé detektivk. V bonusové hře se vrátíte do doby, než započal celý příběh. Vypátráte, zda otec skutečně stojí na straně zla. Dozvíte se více o tom, jak to bylo s komplikovaným vztahem syna, otce a pohřešované dívky. Tento trojúhelník poznamenaný zločinem skrývá mnohá tajemství a je jen na vás, zda tyto nervy drásající skutečnosti vyjdou na povrch. Kromě toho na cestě hrou budete sbírat předměty, které zpřístupní diaskop, skrývající informace o tajemné organizaci, kterou vede Bishop a jenž se zdá být na pozadí dění.

Zadní strana