Magic Box – Brána temnoty

Ve středu 2. prosince 2015 nabídne společnost Magic Box za 199,- Kč katalogovou novinku Brána temnot. Zlo kráčí mezi námi.

Rok poté, co jeho malý syn zmizel během halloweenského karnevalu, je Mike Cole pronásledován nevysvětlitelnými děsivými obrazy a vzkazy. Spolu se svou manželkou, se kterou se již značně odcizili, se ale nezastaví před ničím, co by jim zabránilo v odhalení těchto záhad a nalezení ztraceného syna. Přitom narazí na legendu, která odmítá zůstat pohřbena v minulosti.

brana_temnoty_01

brana_temnoty_02

brana_temnoty_03

brana_temnoty_04

Na csfd.cz 55 procent: Na to, že je v hlavní roli Cage, je o vlastně docela slušné. Přímočarý a zábavný kousek na jedno použití.

Zadní strana

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2015

Původní název: Pay the Ghost

Světová premiéra: 16. září 2015 – Filipíny

Kinopremiéra v ČR: 23. září 2015

Délka: 90 minut

Režie: Uli Edel

Námět: Tim Lebbon (novela)

Scénář: Daniel Kay

Produkce: Daniel Bekerman, Dennis Berardi, Frank Buchs, Nicolas Chartier, Babacar Diene, Craig J. Flores, Valentina Gardani, Ian Levy, Cybill Lui, Patrick Newall, Michael Nilon, Dominic Rustam

Hudba: Joseph LoDuca

Kamera: Sharone Meir

Kostýmy: Christopher Hargadon

Společnost: Midnight Kitchen Productions / Voltage Films

Natáčeno: Toronto, Ontario, Kanada

Hrají: Nicolas Cage (Mike Lawford), Sarah Wayne Callies (Kristen), Veronica Ferres (Hannah), Lyriq Bent (Jordan), Lauren Beatty (Annie Sawquinová), Kalie Hunter (duch Annie), Jack Fulton (Charlie), Stephen McHattie (slepý muž), Susannah Hoffman (Jane), Juan Carlos Velis (Morales), Mark Irvingsen (vesničan), Liam Buckle (starší dítě), Sofia Wells (prostřední dítě), Aidan Wojtak-Hissong (nejmladší dítě), Caroline Gillis (kněžka), Janet Lo (Jai Wen), Jamillah Ross (Rhonda), Rosalba Martinni (Rosa), Erin Boyes (sexy dívka), Iain Becking (student), Leah Madiosn Jung (Mia), Alex Mallari Jr. (EMT), Darren Frost (prodavač zmrzliny), Matteo Ghazni (Pablo), Breeanna Booth (studentka univerzity), Milan Carmona (student), Ho Chow (kuchař Dai Wok), Elizabeth Jeanne le Roux (matka), Fabio Lusvarghi (jeptiška na Halloweenu), Maxwell McCabe-Lokos (pan Moldanado), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: žádný