Bohemia Motion Pictures – Tři muštěkýři zachraňují Vánoce

V neděli 29. listopadu 2015 je v nabídce také DVD Tři muštěkýři zachraňují Vánoce, další novinka společnosti Bohemia Motion Pictures za 249,- Kč. Letos je to na psech.

Když se párek zlodějů vloupe do domu a ukradnou vánoční dárky a všechnu výzdobu, musí se tři stateční psí přátelé Hafos, Aportos a Azoramis vydat na cestu a vyčenichat způsob, jak zachránit klidné a šťastné Vánoce.

Na csfd.cz zatím bez komentářů označeno jako odpad, takže výcuc ze zahraničních zdrojů: Nedívejte se na to ani tehdy, když máte rádi psy. Tohle mučení může trvale poškodit vaši inteligenci.

Zadní strana

Žánr: Fantasy / Rodinný / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2014

Původní název: The Three Dogateers

Délka: 85 minut

Režie: Jesse Baget

Scénář: Jesse Baget

Produkce: Jesse Baget, Orri P. Dyrason, Sindri Már Finnbogason, Phillip B. Goldfine, Georg Holm, Lisandro Novillo, Helga Olafsson, Kristjan Olafsson, Benjamin Sacks, Bryan S. Sexton, Frank Sickelsmith, Kári Sturluson, Andri Freyr Viðarsson

Hudba: Millennial Music Creations, Dominic Halpin, Jonathan C. Ulmer

Kamera: Renni „Lauren“ Pollock

Střih: Katie Longawa

Společnost: Hollywood Media Bridge

Hrají: Dean Cain (Matt), Richard Riehle (Santa), Bill Oberst Jr. (Barney Gloat), Danielle Judovits (Wagos – hlas), Jesse Baget (Arfamis / Barkos – hlasy), Andrea Monier (Lisa), Anthony Fanelli (ochranka v obchodě – hlas), Sabrina Gomez (zdravotní sestra), Rodney Kageyama (pan Hiroshi), Bill Crouch (muž v autě), Kathy Gardiner (sekretářka), Arfamis (Tigre), Dixie (Wagos), Barkos (Pepper), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný