Magic Box – Čarovný les

Ve čtvrtek 10. prosince 2015 nepočetnou nabídku doplní titul společnosti Magic Box, která nabízí za 199,- Kč Disneyovský muzikál Čarovný les. Dávejte si pozor na svá přání.

Režisér filmu Chicago a producent muzikálu Wicked přináší moderní zpracování oblíbených pohádek tak, jak je neznáte. Meryl Streepová v hlavní roli výpravného muzikálu o odvážné cestě do Čarovného lesa. Osudy ikonických postav jako je Popelka, Červená Karkulka, Jack a fazolový stonek, nebo Locika se spojí s osudem pokorného pekaře a jeho ženy. Jejich touha po miminku na ně snese kletbu zlé čarodějnice.

Hvězdné obsazení v čarovném dobrodružství je příběhem, po kterém jste vždycky toužili!

carovny_les_01

carovny_les_02

carovny_les_03

carovny_les_04

carovny_les_05

carovny_les_06

Vtipný a dojemný muzikál Čarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky – ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu. Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav.

Na csfd.cz 46 procent: Jak může nějaký kritik napsat, že jde o jeden z nejlepších filmů roku, jak to citují na obalu? Digitální blábol, u kterého člověk přemýšlí, proč herci souhlasili s účinkováním v takovém paskvilu, kde se ani ta muzika nedá poslouchat.

Zadní strana

Žánr: Fantasy / Muzikál / Dobrodružný

Země původu: USA / Velká Británie / Kanada

Rok vzniku: 2014

Původní název: Into The Woods

Světová premiéra: 8. prosince 2014 – USA, New York

Kinopremiéra v ČR: 2. dubna 2015

Délka: 119 minut

Režie: Rob Marshall

Námět: James Lapine (muzikál)

Scénář: James Lapine

Produkce: John DeLuca, Rob Marshall, Callum McDougall, Angus More Gordon, Marc Platt, Michael Zimmer

Kamera: Dion Beebe

Střih: Wyatt Smith

Kostýmy: Colleen Atwood

Společnost: Lucamar Productions / Marc Platt Productions / Moving Picture Company / Walt Disney Pictures

Natáčeno: Dover Castle, Dover, Kent, Velká Británie / Windsor Great Park, Windsor, Berkshire, Velká Británie / Waverley Abbey, Surrey, Velká Británie / Dover, Kent, Velká Británie / Hambleden, Buckinghamshire, Velká Británie / Shepperton Studios, Shepperton, Surrey, Velká Británie

Hrají: Anna Kendrick (Cinderella – Popelka), Daniel Huttlestone (Jack), James Corden (pekař), Emily Blunt (pekařova žena), Christine Baranski (macecha), Tammy Blanchard (Florinda), Lucy Punch (Lucinda), Tracey Ullman (Jackova matka), Lilla Crawford (Červená Karkulka), Meryl Streep (čarodějnice), Simon Russell Beale (pekařův otec), Joanna Riding (Popelčina matka), Johnny Depp (vlk), Billy Magnussen (Locičin princ), Mackenzie Mauzy (Rapunzel – Locika), Annette Crosbie (babička), Chris Pine (Popelčin princ), Richard Glover (Steward), Frances de la Tour (obr), Tug (Milky-White), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky

Titulky: česky, anglicky pro neslyšící, slovensky

Obraz: barevný PAL 16:9 (2,39:1)

Bonus: žádný