Špidla Data Processing – Drákulovo dědictví (PC hra)

Ve středu 27. ledna 2016 společnost Špidla Data Processing nabídne za 69,90 Kč další hororovou hledačku Drákulovo dědictví v edici Česko hraje.

Děsivé noční můry vás pronásledují čím dál víc… Odvážíte se na místo, kde je klíč k jejich zapuzení? Místo plné krvelačných upírů, zbloudilých duchů a záludných pastí? Pospíchejte – než vyjde měsíc a všechny přízraky se probudí k noční hostině!

– napínavý příběh

– nádherná grafika

– český dabing

drakulovo_dedictvi_01

drakulovo_dedictvi_02

drakulovo_dedictvi_03

drakulovo_dedictvi_04

drakulovo_dedictvi_05

drakulovo_dedictvi_06

drakulovo_dedictvi_07

drakulovo_dedictvi_08

Isabelu trápí hrůzostrašné noční můry. Přemluví proto svého snoubence, aby s ni podnikl cestu do města duchů, kde má být skryto spasení. Jakmile však vystoupí z auta, vrhne se na ně krvelačný přízrak s rudýma očima. Oba běží jako o život, nedívají se nalevo napravo… Vtom se náhle propadnou do děsivých podzemních chodeb. Snoubenec není nikde k nalezení, zato je tu spousta krvelačných upírů, zbloudilých duchů a záludných pastí.

Vyřešte všechny hádanky dřív, než vyjde měsíc a všechny přízraky se probudí k noční hostině. Najdete svého snoubence ještě živého? Dostanete se v pořádku zpět domů? Pátrejte po ztracených předmětech, řešte své rébusy a hádanky a hledejte si cestu ven z temných podzemních uliček, kde nebezpečí číhá na každém rohu.

Tak honem – kůl do ruky, svazek česneku na krk a fištrón do hrsti. Máte? Pak tedy vzhůru na nebezpečnou, ale zábavnou výpravu do říše nemrtvých!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1,0 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 1069 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta

Zadní strana