DVD HIT – Vše o orgasmu

InterSonic v obálce DVD HIT jako číslo 7 ediční řady Svět komedie nachystal za 59,- Kč na úterý 22. června 2010 lehce pikantní komedii o tom, jak je hrozné „to" nemít Vše o orgasmu. Údajně ve stylu hitu Sex ve městě.

Louise, živelná, krásná, stylová, úspěšná, velmi vášnivá a trochu sebestředná mladá dívka, pracuje jako moderátorka exkluzivní radiové show o výjimečných lidech.

 

Ve svém osobním životě se snaží, co nejvíce obohatit svůj sexuální život se svým přítelem. Má to tolik ráda.

 

Jenže od chvíle, kdy se její sestra a matka snaží za každou cenu Francoise poznat, se cosi stane. Najednou není schopna dosáhnout orgasmu! Dřívější prožitky jsou tytam… Což Louise přivádí k otázce, zda ten vztah má vůbec nějakou cenu. Ztratí hlavu a v zoufalství udělá cokoliv, aby rozkoš opět nalezla.

 

Tvrzení z přebalu asi docela přehání, hodnocení se motá pod 50 procenty: „Normální" romantická komedie, ozvláštněná tím, že v každé druhé větě uslyšíme, že nemá orgasmus, že ztratila klitoris a pak najednou, jestli náhodou není lesba… Docela nuda.

Zadní strana obalu 

Žánr: Komedie / Drama / Romantický

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2004

Délka: 82 minut

Původní název: Tout le plaisir est pour moi / The Pleasure Is All Mine

Světová premiéra: 14. května 2004 – Francie (Cannes Film Market)

Režie: Isabelle Broué

Scénář: Isabelle Broué, Caroline Thivel, Hélène Woillot

Produkce: Denis Carot, Olivier Delbosc, Dominique Janne, Marie Masmonteil, Marc Missonnier

Hudba: Éric Neveux

Kamera: Christophe Offenstein

Střih: Andrea Sedláčková

Kostýmy: Valérie Pozzo di Borgo

Společnost: Elzévir Films / K2 SA / Fidélité Productions / France 3 Cinéma / Studio Canal / RTL-TVi / Gimages / Wild Bunch / Cofimage 15 / Canal+ / CinéCinéma / Kiosque

Hrají: Marie Gillain (Louise), Julien Boisselier (François), Garance Clavel (Félicie), Brigitte Roüan (Nicole), Tsilla Chelton (Gaby), Lionel Abelanski (Oscar), Idit Cebula (Judith), François Marthouret (Gérard), Agathe Teyssier (Suzanne), Patrick Catalifo (Paul), Laurent Bateau (Thomas), Catherine Ferran (gynekoložka), Philippe Duclos (sexuolog), Emilie Lafarge (Annie), Aurélien Wiik (Raoul), Arié Elmaleh (prodavač v sex-shopu), James Campbell (marabu), Véra Landès (švetska), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky, maďarsky

Titulky: česky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: trailery