Bohemia Motion Pictures – Láska v oblacích

Po delší době bude ve středu 10. února 2016 v prodeji další DVD společnosti Bohemia Motion Pictures, za 249,- Kč zamíří do trafik Láska v oblacích. Zkušenosti nikdy nezestárnou.

V letadle z New Yorku do Paříže, sukničkář Antoine zjistí, že dostal místo hned vedle umělkyně Julie – jeho bývalé přítelkyně s horkou hlavou, se kterou se před třemi lety nepěkně rozešli. Bok po boku, tento pár znovuprožívá dobré i špatné chvíle jejich bouřlivého vztahu. Ona je zasnoubená a on se stále bojí závazku, ale chemie mezi nimi je nepopiratelná. Podaří se jim, vysoko nad mraky, znovu roznítit vášeň?

laska_v_oblacich_01

laska_v_oblacich_02

laska_v_oblacich_03

laska_v_oblacich_04

Alternativní text:

Antonio je právník a právě nastupuje na let z New Yorku do Paříže. Do stejného letadla nastupuje i Julie, která letí do Paříže za svým snoubencem. Je to tři roky od doby, kdy Antonio zlomil Julii srdce… a nyní, poprvé od této události, se oba sejdou v jednom letadle, na sousedících sedadlech. A budou mít více než šest hodin letu na to, aby si řekli vše doposud nevyřčené.

Na csfd.cz 62 procent: Nenáročná a vcelku milá komedie s příjemnými herci.

Zadní strana

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: Francie

Rok vzniku: 2013

Původní název: Amour & turbulences

Světová premiéra: 3. dubna 2013 – Francie

Délka: 93 minut

Režie: Alexandre Castagnetti

Scénář: Vincent Angell, Xavier Nemo, Julien Simonet, Nirina Ralanto, Brigitte Bémol, Alexandre Castagnetti, Nicolas Bedos

Produkce: Catherine Bozorgan, Christine Gozlan, David Poirot-Gozlan, Julien Ralanto, Mathieu Robinet

Hudba: Evymoon, Nicolas Wauquiez

Kamera: Yannick Ressigeac

Střih: Scott Stevenson

Kostýmy: Emmanuelle Youchnovski

Společnost: Révérence / Manchester Films / Thelma Films / Universal Pictures International / Indéfilms / Kinology

Natáčeno: New York City, New York, USA / Paříž, Francie / Toulouse, Haute-Garonne, Francie

Hrají: Ludivine Sagnier (Julie), Nicolas Bedos (Antoine), Jonathan Cohen (Hugo), Arnaud Ducret (Franck), Brigitte Catillon (Claire), Jackie Berroyer (Arthur), Clémentine Célarié (Marie), Michel Vuillermoz (Georges), Lila Salet (Stéphanie), Ina Castagnetti (Aïssa), Sophie-Charlotte Husson (Nina), Yves Espargilière (pan Gros), Cédric Nouet (Enzo), David Capelle (Voisin Aïssa), Ania Gauer (ex-milenka), Jean-Philippe Goudroye (Renato), Kelly Kopen (Pearl), Natasha Romanova (dívka), Evymoon (saxofonista v jazzovém klubu), Jerome Charvet (návštěvník galerie v New Yorku), Nathan Rippy (návštěvník galerie v New Yorku), Pierre Aussedat (Claude Talesh), Eric Wagner (návštěvník Eiffelovky), Vincent Primault (Paul), Fabienne Berriau-Pahud (Anne), Douceline Derreal (Myrtille), Mariama Gueye (Fanta), Odile Vuillemin (Caroline), Priscilla de Laforcade (Vanessa), Haruhiko Hirata (Japonka), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 francouzsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (2,35:1)

Bonus: žádný