Bontonfilm – Zbouchnutá

V oznámených termínech došlo k pohybům a Bontonfilm v ediční řadě Cinema Club Fun by už ve středu 23. června 2010 měl nabídnout komedii Zbouchnutá za 99,- Kč. Stačí jeden úlet a končí legrace.

Říká se, že protiklady se přitahují. Pro superflákače Bena a kariéristku Alison tohle pořekadlo rozhodně platilo.

Alison Scott je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka, slušně vychovaná slečna ze střední třídy, která bydlí u své sestry a její rodiny.

 

 

 

Ben je oplácaný, líný a vulgární povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Žije z peněz, které vysoudil a se svými čtyřmi kamarády a jejich přítelkyněmi řeší maximálně to, kde se zhulit nebo opít, případně oboje dohromady.

 

Ti dva se setkali v baru. Problém byl v tom, že oba byli zrovna namol. Vyspali se spolu. A jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil.

 

Po dvou měsících a několika těhotenských testech jim totiž nezbývá, než se vydat na neskutečně legrační, někdy problematickou, ale přesto povzbudivou cestu životem společně.

 

Před budoucími rodiči se ovšem vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra.

 

Zbouchnutá je komedie, která si nebere servítky a zaručeně vás rozesměje!

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Obrazovka z DVD

Hodnocení blízko 80 procentům: Taková oddechovka, které by prudké zkrácení vůbec neuškodilo. Přesto inteligentní, realistická a „dospělá" komedie, která si přes všechna klišé drží úroveň.

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2006

Délka: 127 minut (2:01:31)

Původní název: Knocked Up

Světová premiéra: 21. května 2007 – USA, Los Angeles

Kinopremiéra v ČR: 4. října 2007

Režie: Judd Apatow

Scénář: Judd Apatow

Produkce: Judd Apatow, Evan Goldberg, Shauna Robertson, Seth Rogen, Clayton Townsend

Hudba: Joe Henry, Loudon Wainwright III

Kamera: Eric Alan Edwards

Střih: Craig Alpert, Brent White

Kostýmy: Debra McGuire

Společnost: Universal Pictures / Apatow Productions

Natáčeno: Del’s Saloon – 12238 Santa Monica Blvd., Santa Monica, Kalifornie, USA / E! Network Studios – 5750 Wilshire Blvd., Los Angeles, Kalifornie, USA / Geisha House – 6633 Hollywood Boulevard, Los Angeles, Kalifornie, USA / Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA / Huntington Memorial Hospital – 100 Congress Street, Pasadena, Kalifornie, USA / Knott’s Berry Farm – 8039 Beach Boulevard, Buena Park, Kalifornie, USA / Las Vegas, Nevada, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA / Original Pantry Cafe – 877 S. Figueroa Street, Downtown, Los Angeles, Kalifornie, USA / Paseo Colorado Mall – 280 E. Colorado Boulevard, Pasadena, Kalifornie, USA / Swingers Diner – 802 Broadway, Santa Monica, Kalifornie, USA

Hrají: Seth Rogen (Ben Stone), Katherine Heigl (Alison Scottová), Paul Rudd (Pete), Leslie Mann (Debbie), Jason Segel (Jason), Jay Baruchel (Jay), Jonah Hill (Jonah), Martin Starr (Martin), Charlyne Yi (Jodi), Iris Apatow (Charlotte), Maude Apatow (Sadie), Joanna Kerns (matka Alison), Harold Ramis (Benův otec), Alan Tudyk (Jack), Kristen Wiig (Jill), Bill Hader (Brent), Ken Jeong (doktor Kuni), Craig Robinson (vrátný v klubu), Tim Bagley (Dr. Pellagrino), Loudon Wainwright III (Dr. Howard), Stephanie Mnookin (zdravotní sestra), Adam Scott (ošetřovatel), J. P. Manoux (Dr. Angelo), Mo Collins (doktorka), B. J. Novak (mladý doktor), Tami Sagher (šatnářka), Brianna Brown (přítelkyně Alison), Catherine Reitman (přítelkyně Alison), Nick Thune (přítel Alison), Paul Feig (kluk na baseballu), Ben Meyerson (kluk na baseballu), Wayne Federman (kluk na baseballu), Melinda Bennett (zdravotní sestra Dr. Pellagrina), Matthew McKane (barman), Steven Brill (Benův šéf), Ana Mercedes (Maria), Jessica Alba (sama sebe), Steve Carell (sám sebe), Andy Dick (sám sebe), Eva Mendes (sama sebe), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Nějak nám ty vyšší ceny začínají být k ničemu, všechno z dřívějších vydání není pravda 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky (původně i polsky)

Titulky: česky napevno s anglickým zvukem (původně i anglicky, arabsky, bulharsky, řecky, islandsky, polsky, rumunsky)  

 

Nastavení zvukové stopy 

 

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,85:1)

Bonus: žádný (původně 18 úžasných vynechaných a prodloužených scén nebo jejich alternativních verzí; Line-O-Rama – dokonalé hlášky; Natáčení scény na horské dráze; Režírování režiséra s Juddem Apatowem; Smějte se při nepovedených záběrech; Scéna nahoře bez – nová odhalení; Loudon Wainwright III hraje v McCabe´s, Komentáře – Jude Apatow, Seth Rogen, Bill Hader)