Špidla Data Processing – 12 úkolů pro Herkula + Císařský ostrov 2 (PC hra)

Ve čtvrtek 3. března 2016 společnost Špidla Data Processing nabídne za 99,90 Kč hned dvě hry v jednom balení – společně vychází obsluhovačka a spojovačka 12 úkolů pro Herkula + Císařský ostrov 2.

Výhodný balíček dvou nových her v jednom balení za skvělých 99,90 ! Nová obsluhovačka 12 úkolů pro Herkula + spojovačka Císařský ostrov 2 – Pátrání po nové zemi.

12 úkolů pro Herkula:

Herkules je bájný chrabrý a statečný hrdina z řecké mytologie. Jako nemanželský syn nejvyššího boha Dia a překrásné Alkmény je obdařen nadpozemskými schopnostmi, ale také je vystaven nemalým útrapám a nebezpečenstvím.

Poté, co mu temný bůh podsvětí Hádes unese manželku, musí Herkules splnit dvanáct obtížných úkolů, aby ji získal zpět. Je třeba vybudovat nové cesty, vystavět pevné mosty. Hledat skryté nápovědy a postupovat vpřed v cestě za záchranou manželky. Celé putování je protkáno bojem s děsivými nepřáteli, kteří ovládají kouzla a čáry vlastní jen nadpozemským bytostem.

Pomozte Herkulovi na jeho cestě k vítězství. Staňte se hrdinou.

Císařský ostrov 2 – Pátrání po nové zemi:

Císař Omad panuje v krásné a prosperující zemi. Ta ale svým obyvatelům začíná být příliš těsná, a tak vyšle Omad svého syna Caleba hledat pro lid novou zemi. Caleb se však na svých cestách ztratí.

Pomozte císaři najít milovaného syna a s ním i novou zemi. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství a nečekaných překážek. Plujte temnými vodami oceánu, protloukejte se neproniknutelnou džunglí, proplétejte se spletitými labyrinty jeskyní. Při svém putovní budete bojovat nejen s divokými živly přírody, ale setkáte se i s krutými piráty, nebezpečnými draky a podivuhodnými mořskými bytostmi.

Vydejte se za dobrodružstvím do nových světů a najděte Caleba!

Zadní strana