Špidla Data Processing – Růže života: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 17. března 2016 další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing ve sběratelské edice – za 99,90 Kč hledačka Růže života.

Hororová hledačka s úchvatnou grafikou.

– Bonusový příběh a hraní navíc

– Strategická příručka pro hru

– Odměny za dobrou hru

– Minihry

– Tapety

– Soundtracky

– Český dabing

2-ruze_zivota_01

3-ruze_zivota_02

4-ruze_zivota_03

5-ruze_zivota_04

6-ruze_zivota_05

7-ruze_zivota_06

8-ruze_zivota_07

9-ruze_zivota_08

V zemi prince Jonatána roste zázračná Růže života, která má moc uzdravení. Potřebuje ji nejen princ, ale i celé jeho království. Nyní se však Růže života zmocnila zlá a temná čarodějnice Klaudie, jež ji chce využít jak studnici svého věčného mládí a krásy. Ukradené bohatství teď střeží její temná síla. Vy však zázračnou růži potřebujete. Váš otec je těžce nemocný a Růže života je to jediné, co mu vrátí jeho síly a zdraví. Pomozte princi Jonatánovi v boji proti zlé čarodějnici Klaudii a zachraňte nejen svého otce, ale i celé princovo království.

Vysvoboďte Jonatána a jeho sloužící z kruté kletby. Hledejte a sbírejte motýlky, portréty a magické předměty ukryté ve hře. Získejte ocenění za skvělou hru. Bavte se. Ale pozor: nemoc vašeho otce se zhoršuje, čas běží. Vydejte se na pomoc hned teď. Hodně štěstí!

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Už to vypadalo na happyend, když tu… Vaši dceru Narcisu někdo proklel stejnou kletbou, která dříve postihla celé království. Sled nešťastných událostí jako by neměl konce… Princ Jonatán veden nejsaným tušením vyrazí do boje s odvěkou protivnicí, čarodějnicí Klaudií. Ovšem zdá se, že je to složitější… Klaudie podle všeho tentokrát neškodila – má svých starostí dost a dost, život vrány není zrovna peříčko. Je tedy otázka, kdo za vším stojí a kudy na to… Přijdete záhadě na kloub? Nebo zůstane nebohá Narcisa prokletá až do skonání světa?

Zadní strana