Magic Box – Lego Star Wars: Příběhy droidů 2

V neděli 19. března 2016 společnost Magic Box nabídne za 199,- Kč pokračování jedné ságy kostičkované varianty Hvězdných válek naDVD Lego Star Wars: Příběhy droidů 2. Zcela nová dobrodružství ze světa LEGO STAR WARS přinášejí tři kompletní epizody!

Podělte se o všechna mezigalaktická dobrodružství se svými oblíbenými postavami!

VÝPRAVA DO MOS EISLEY (Mission to Mos Eisley – 7. září 2015)

Cestou transportérem na planetu Tatooine se C-3PO seznámí s chlapcem, který zbožňuje Povstaleckou alianci. Když u něj C-3PO uvidí sběratelskou kartičku s povstaleckou legendou HEROU SYNDULLOU, rozpomene se na vzrušující dobrodružství, které s R2-D2 prožili s posádkou Povstalců lodi Stín: HEROU, KANANEM, ZEBEM, SABINOU a CHOPPEREM. Po příletu do Mos Eisley se C-3PO dostane do nechvalně proslulé putiky, kde se pokouší přesvědčit bojácné droidy, aby mu pomohli najít R2-D2. Vypráví jim příběh o tom, jak s R2-D2 pomáhali Lukovi, Hanovi, Leie a Chewbaccovi postavit se Impériu tak, jak jsme to viděli ve filmu „Nová naděje.“ Droidi pak ukážou C-3PO cestu a C-3PO konečně uvidí R2-D2 a jeho záhadného únosce, jak odjíždějí společně se skupinkou dalších droidů zakoupených od Jawů. Vše se zdá ztraceno, ale pak před C-3PO přistane Tisíciletý sokol a v něm Chewbacca! C-3PO přesvědčí Chewbaccu, aby neodlétal na dovolenou a pomohl mu pronásledovat R2-D2 a jeho únosce.

LET TISÍCILETÉHO SOKOLA (Flight of the Falcon – 12. října 2015)

Zatímco se Tisíciletý sokol řítí vesmírem a pátrá po R2-D2 a jeho záhadném únosci, ustaraný C-3PO vypráví Chewbaccovi a jeho druhému pilotovi o událostech, které jsme viděli ve filmu „Impérium vrací úder.“ Když C-3PO své vyprávění končí, zachytí slabý signál od R2-D2, který hlásí, že je na planetě Geonosis! Sokol přistane nedaleko zničené továrny na bojové droidy z filmu „Klony útočí.“ Tam se C-3PO šťastně shledá s R2-D2. Ukáže se, že záhadný únosce je… LANDO CALRISSIAN! Lando vysvětlí C-3PO a Chewbaccovi, že nic není jak se zdá. Pouze uzavřel obchod s neznámým kupcem, který shání droidy. A R2-D2 si jenom zapůjčil, aby pro něj překládal. Bohužel se však ukáže, že Landův neznámý kupec není nikdo jiný než GENERÁL VEERS, který chce droidy použít k opětovnému zprovoznění továrny na bojové droidy, aby mohl napadnout Luka a Povstalce.

VÍTĚZSTVÍ NA GEONOSISU (Gambit on Geonosis – 2. listopadu 2015)

C-3PO, R2-D2, Lando, Chewbacca a Nien Nunb jsou uvězněni v továrně na bojové droidy na planetě Geonosis. Generál Veers a jeho Stormtroopeři továrnu zprovozní a začnou vyrábět nové bojové droidy. C-3PO zabaví Stormtroopery strhujícím vyprávěním o tom, jak s R2-D2, Landem a ostatními způsobil pád Impéria v „Návratu Jediů.“ Mezitím se R2-D2 osvobodí a zachrání C-3PO a ostatní s pomocí Tisíciletého sokola. Generál Veers a jeho Stormtroopeři na naše hrdiny zaútočí, ale ti jsou na poslední chvíli zachráněni Admirálem Ackbarem. Všichni se pak šťastně vrátí na Endor, kde se shledají s Lukem, Leiou a Hanem. Další oslava s Ewoky může začít.

Na csfd.cz 69 procent.

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Sci-fi / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: Lego Star Wars: Droid Tales: Volume 1

Délka: 66 minut

Režie: Michael Hegner, Martin Skov

Scénář: Michael Price, Mick Kelly, Matty Smith

Produkce: Jake Blais, Torsten Jacobsen, Vicky Kjaer Jensen, John McCormack, Irene Sparre Hjorthøj, Erik Wilstrup

Hudba: John Williams, Jeppe Riddervold

Společnost: Lucasfilm / Lego / Disney

Hlasy v původním znění: Tom Kane (vypravěč / Qui-Gon / Yoda / droid), Anthony Daniels (C-3PO), Trevor Devall (císař Palpatine / admirál Ackbar /Jar Jar / Jango Fett / Tion Medon / droid), Kirby Morrow (Anakin / generál Grievous / strážce 2 / Ithorian), Sam Vincent (mladý Obi Wan), Michael Donovan (vévoda Dooku / kapitán Panaka / pilot / Poggle the Lesser), Brian Drummond (Watto), Michael Daingerfield (Han Solo), Eric Bauza (Luke Skywalker), Heather Doerksen (princezna Leia / Shmi Skywalkerová), Montana Norberg (Padme), Lee Tockar (Darth Maul / Nute Gunray), Bronwen Holmes (dítě Anakin), Adrian Holmes (Mace Windu / strážce), Paul Dobson (Ki-Adi-Mundi), a další

V českém znění: Svatopluk Schuller, Petr Lněnička, Pavel Šrom, Zbyšek Pantůček, Jan Kalous, Gustav Bubník, Ladislav Cigánek, Marek Libert, Bohuslav Kalva, Ivo Hrbáč, Libor Hruška, Kateřina Peřinová, Otto Rošetzký, Tomáš Juřička

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: anglicky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný