Bontonfilm – Peanuts: Snoopy a Charlie Brown ve filmu

V neděli 27. března 2016 nabízí Bontonfilm za 299,- Kč také celovečerák Peanuts: Snoopy a Charlie Brown ve filmu. Mít velký sen.

Snoopy poprvé na velkém plátně!

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem.

peanuts_film_01

peanuts_film_02

peanuts_film_03

peanuts_film_04

Verze ze zadní strany obalu:

Popusťte uzdu fantazii a zasmějte se z plných plic se starým dobrým Charliem Brownem, Snoopym, Lucy, Linusem a dalšími oblíbenými členy gangu Peanuts v podobě, v jaké je dosud neznáte — ve zbrusu novém filmu z tvůrčí dílny Charlese M. Schulze a autorů Doby ledové. Připojte se ke všemi milovanému věčnému optimistovi Charlie Brownovi na jeho nebezpečné výpravě, zatímco jeho věrný psí kamarád Snoopy míří do oblak, aby pronásledoval svého úhlavního nepřítele, Rudého barona. Užijte si zábavu i dojetí v dobrodružném příběhu, který je důkazem, že i smolař může zažít svůj velký den!

Na csfd.cz 65 procent: Cíleno především na menší diváky, ale dospělého neurazí.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Komedie / Dobrodružný / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2015

Původní název: The Peanuts Movie

Světová premiéra: 19. října 2015 – USA, San Francisco

Kinopremiéra v ČR: 5. listopadu 2015

Délka: 85 minut

Režie: Steve Martino

Námět: Charles M. Schulz (komiks)

Scénář: Bryan Schulz, Craig Schulz, Cornelius Uliano

Produkce: Paul Feig, Bryan Schulz, Craig Schulz, Michael J. Travers, Cornelius Uliano

Hudba: Christophe Beck

Kamera: Renato Falcăo

Střih: Christopher Campbell, Randy Trager

Kostýmy: Carlo Poggioli

Společnost: Twentieth Century Fox Animation / Blue Sky Studios / Feigco Entertainment

Hlasy v původním znění: Troy ‚Trombone Shorty‘ Andrews (slečna Othmarová / paní od malé zrzky), Rebecca Bloom (Marcie), Anastasia Bredikhina (Patty), Francesca „Angelucci“ Capaldi (malá zrzka / Frieda), Kristin Chenoweth (Fifi), Alexander Garfin (Linus), Noah Johnston (Schroeder), Bill Melendez (Snoopy / Woodstock), Hadley Belle Miller (Lucy), Micah Revelli (malé dítě), Noah Schnapp (Charlie Brown), Venus „Omega“ Schultheis (Peppermint Patty), Mariel Sheets (Sally), Madisyn Shipman (Violet), Madisyn Shipman (Violet), Marelik ‚Mar Mar‘ Walker (Franklin), William ‚Alex‘ Wunsch (Shermy), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, slovensky, arabsky, řecky, rumunsky

Titulky: česky, slovensky, anglicky, arabsky, řecky, rumunsky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,85:1)

Bonus: Snoopyho kousky; Naučte se kreslit postavy z filmu; Videoklipy Get Down With Snoopy and Woodstock; Videoklip Meghan Trainor „Better When I’m Dancin’“; Snoopyho playlist