Špidla Data Processing – Zasněné hory: Uzamčená magie (PC hra)

Ve čtvrtek 7. dubna 2016 bude ke koupi další novinka společnosti Špidla Data Processing, za 69,90 Kč vychází zábavná počítačová hledačka Zasněné hory: Uzamčená magie v edici Česko hraje.

V den svátku Velké rovnováhy začalo zlo spřádat své plány. Jed byl vypuštěn a dobro přemoženo zlem. Teď už je vše jen na tobě! Vykroč odvážně vstříc záchraně!

– napínavý děj

– kouzelná grafika

– spousta zábavy

Před mnoha lety to bylo veselé a vzkvétající království. Jeho obyvatelé vedli život přímo pohádkový – dobro vždy vítězilo nad zlem a všichni byli šťastní. Až do chvíle, kdy pod zástěrkou dne Velké rovnováhy proradná čarodějnice otrávila kmotřičku vílu. Kmotřička byla ochránkyní všech bytostí a strážkyní jejich radostí a spokojenosti. Od té chvíle se vše v království změnilo. Lidem zmizel úsměv z tváře a život se proměnil na úmornou lopotu a nekončící starosti.

Ale pozor! Zdá se, že právě nyní nastal ten správný čas na záchranu. Kmotřička víla se totiž právě probouzí z těžkého snu a ráda by dala vše do pořádku. Bohužel však zjišťuje, že její kouzelná hůlka není k nalezení! A bez čar a kouzel to prostě nepůjde!

Pomoz dobré víle najít kouzelnou hůlku, zbav království zlé čarodějnice a zlom proradnou kletbu. Jen s tvou pomocí to může nakonec dobře dopadnout!

Zadní strana