Špidla Data Processing – Soumrak nad Palermem: Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 14. dubna 2016 další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing ve sběratelské edici za 99,90 Kč napínavá temná hledačka s úchvatnou grafikou Soumrak nad Palermem.

– Bonusový příběh a hraní navíc

– Trofeje za dobrou hru

– Grafické návrhy

– Další bonusový obsah

soumrak_nad_palermem_01

soumrak_nad_palermem_02

soumrak_nad_palermem_03

soumrak_nad_palermem_04

soumrak_nad_palermem_05

soumrak_nad_palermem_06

soumrak_nad_palermem_07

soumrak_nad_palermem_08

Znáte Ligu spravedlivých? Tato tajná organizace Vás právě kontaktovala. Chce vás za nového člena. Je to pocta, ale skrývá se za ní spousta nebezpečí. Právě na vás čeká nelehký a nebezpečný úkol…

Je třeba udělat pořádek ve městě, které prostupuje zlo v podobě oživlých soch, jenž touží po zmaru, moci a zločinu a opájejí se všudypřítomnou zkázou. Zastavte jejich temnou ničivou sílu a uveďte svět zase do pořádku. Dokažte Lize spravedlivých, že potřebuje právě vás v této hře plné vzrušujícího dobrodružství a pátrání po skrytých předmětech.

Sběratelská verze navíc nabízí:

Na co se můžete navíc těšit ve sběratelské verzi hry? Vrátíte se o několik let dříve a poznáte agenta Harryho. Ten kdysi v Egyptě potkal šíleného vědce, který zde spřádal své nekalé plány. Co se tehdy stalo? To je právě na vás, abyste to vypátrali. Vydejte se na cestu plnou nástrah a úkolů a vyluštěte zapeklitou záhadu. Hodně štěstí!

A ještě…

především vzrušující bonusovou hru – kompletní novou kapitolu ve které se příběh dokončí

strategickou příručku, která vám pomůže při „zákysech“ ve hře

krásné spořiče obrazovky

tapety na plochu Windows

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1,6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1445 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Náhled zadní strany z webu PNS