Špidla Data Processing – Vzlykající nebesa (PC hra)

Ve čtvrtek 21. dubna 2016 je na pultech další novinka společnosti Špidla Data Processing, za 69,90 Kč vychází napínavá počítačová hledačka Vzlykající nebesa v edici Česko hraje.

Ponořte se do světa intrik a tajemství. Toto temné a ponuré město je plné podivných obyvatel, klikatých uliček, ďábelských pastí… Rozpleťte klubko korupce a zločinu. Dožijete se zítřejšího rána?

– chytlavý příběh

– originální atmosféra

– krásná grafika

vzlykajici_nebesa_01

vzlykajici_nebesa_02

vzlykajici_nebesa_03

vzlykajici_nebesa_04

vzlykajici_nebesa_05

vzlykajici_nebesa_06

vzlykajici_nebesa_07

vzlykajici_nebesa_08

Můj otec mi chřadne před očima. Jdou pověsti o elixíru mládí, který by mohl vlít znovu život do jeho žil. Jeho cena je však příliš vysoká.

Tu se objeví případ zmizelé krásné manželky Kocoura v botách. Má pověst chamtivce, nicméně jeho okouzlující manželka mu velmi chybí a za její nalezení slibuje značnou odměnu. Nezbývá mi, než tomu lišákovi věřit a doufat v jeho peníze na záchranu mého otce.

To ale nemám tušení, co všechno mě čeká. Zprvu to vypadá jako obyčejný únos. Postupem času se však ukáže, že proti mně stojí celá řada padouchů všeho druhu. Nakonec jde o život i mně…

Ponořte se do klikatých uliček, postavte se intrikám a tajemstvím ponurého města plného nástrah, pastí a temných kouzel. Čeká vás spousta zábavy a napětí!

Čeká vás:

– průzkum 39 pochmurných míst

– 19 hledaček

– 13 zábavných miniher

– spousta okouzlující hudby

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1548 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana