North Video – Škola sexu – 11. lekce – Erotický tanec (+ bonusové CD erotické hudby)

Se změněnou barvou North Video pokračuje v druhé desítce série DVD pro dospěláky, ve středu 10. února 2010 za 49,- Kč vydává další díl výukového cyklu a lze zakoupit disk Škola sexu – 11. lekce – Erotický tanec. Navíc je přibaleno bonusové CD erotické hudby. Lepší sex = lepší vztahy, pod vedením nejlepších sexuologů světa. DVD připravil MUDr. Radim Uzel, CSc. 

 

Po dlouhá staletí byla lidská sexualita zahalována rouškou jakéhosi tajemství. Navíc byl lidský intimní život považován za něco neslušného a nemravného. Svobodná společnost odstraňuje tyto nálepky nemravnosti a lidská sexualita začíná být chápána jako přirozená součást života. Je nedílnou součástí osobnosti každého člověka a naplňuje základní lidské potřeby. Plný rozvoj sexuality je proto základem osobního, mezilidského a společenského štěstí. 

 

Víte, jakou sílu a potěšení v sobě skrývá erotický tanec? Každá žena bez ohledu na věk, postavu nebo zkušenosti může vypadat jako bohyně lásky.

 

Následujte pokyny profesionální tanečnice a instruktorky, která v této lekci učí ženy vyjádřit svou vlastní tělesnost, odhodit zábrany a tančit pro svého partnera nejen spontánně a sevevědomě, ale především sexy. Zkuste to i vy!

Zadní strana obalu 

Údaje o DVD:

 

Délka: 66 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: Pohled do zákulisí, Není větší lásky, Důležité informace