North Video – Škola sexu – 12. lekce – 32 cest k uspokojení partnera

North Video pokračuje v druhé desítce série DVD pro dospěláky, ve středu 17. února 2010 za 49,- Kč vydává další díl výukového cyklu a lze zakoupit disk Škola sexu – 12. lekce – 32 cest k uspokojení partnera. Lekce nabitá tajnými triky pro nekončící potěšení. Lepší sex = lepší vztahy, pod vedením nejlepších sexuologů světa. DVD připravil MUDr. Radim Uzel, CSc. 

 

Po dlouhá staletí byla lidská sexualita zahalována rouškou jakéhosi tajemství. Navíc byl lidský intimní život považován za něco neslušného a nemravného. Svobodná společnost odstraňuje tyto nálepky nemravnosti a lidská sexualita začíná být chápána jako přirozená součást života. Je nedílnou součástí osobnosti každého člověka a naplňuje základní lidské potřeby. Plný rozvoj sexuality je proto základem osobního, mezilidského a společenského štěstí. 

 

Láska má někonečně mnoho podob a v této lekci se o nich dozvíte zase o něco víc. Probereme vzájemný orální sex – tzv. polohu 69 vleže, ve stoje i z neobvyklých úhlů. Naše páry vám předvedou, jak může obyčejný kus nábytku, jako je třeba židle, a k tomu sexy převlek rozšířit obzory a umocnit prožitek z milování. A co takhle blahodárné účinky vibrací?  

Zadní strana obalu 

Údaje o DVD:

 

Délka: 114 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: Sexy romance, Není větší lásky, Důležité informace