Špidla Data Processing – Černokněžník (PC hra)

Ve čtvrtek 5. května 2016 míří na pulty další novinka společnosti Špidla Data Processing, za 69,90 Kč bude ke koupi strašidelná počítačová hledačka Černokněžník v edici Česko hraje.

Na vaši rodinu padla kletba. Smrt číhá na každém rohu. Kdo je nyní na řadě? Ponořte se do dob dávno minulých, setkejte se se svými předky a najděte cestu, jak zlomit hrozivé prokletí rodu.

– napínavý příběh

– super grafika a hudba

– zapeklité hádanky
cernokneznik_01

cernokneznik_02

cernokneznik_03

cernokneznik_04

cernokneznik_05

cernokneznik_06

cernokneznik_07

cernokneznik_08

Vaši rodinu někdo proklel! Jediná cesta, jak se z této zapeklité situace dostat, je vrátit se zpět v čase. Ponořte se do tajemného světa duchů a mytologie. Dostaňte se do jiných časů, minulosti, dimenzí a cestujte stále dál a hlouběji časem. Potkejte své dávné předky a hledejte způsob, jak zlomit strašlivé prokletí, jenž tíží celou vaši žijící rodinu. Duchové vás však ve svém světě nevidí rádi. Přesto musíte zjistit, co hrozného se v minulosti stalo a jak to napravit.

Cestujte časem stále hlouběji, řešte záhady, hádanky, skryté cesty a tajemství. Na každém kroku se mějte na pozoru. Zjistěte, kdo uvalil do kladby vaši rodinu. A proč to udělal?

Zrušte prokletí vaší rodiny a zastavte koloběh smrti. Řešení hledejte rychle. Smrt stojí blíž, než si myslíte!

Ať vás provází jen správná a rychlá rozhodnutí. Budete to potřebovat.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1548 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana