Špidla Data Processing – Dívčí síla + Královská obrana (PC hra)

Ve čtvrtek 9. června 2016 se na pultech objeví novinka společnosti Špidla Data Processing, za 99,90 Kč bude ke koupi dvojice her Dívčí síla + Královská obrana.

Výhodný balíček dvou nových her v jednom. Nová obsluhovačka 12 úkolů pro Herkula 3 – Dívčí síla a akční hra Královská obrana.

12 úkolů pro Herkula 3 – Dívčí síla

NOVÁ OBSLUHOVAČKA – OČEKÁVANÉ POKRAČOVÁNÍ OBLÍBENÉ HRY

Herkules je v nebezpečí. Dostal se do křížku s nebezpečnou stvůrou Skyllou a v lítém zápalu boje si nevšimne, že jí na pomoc přispěchá další zlomocná příšera Charybda. Ta se zmocní Herkula a odvleče si jej do zajetí.

Celému dění naštěstí přihlíží Herkulova manželka Megara.

Je to statečná žena, a tak se ihned pouští do boje za záchranu manžela. Megara má k ruce dva své věrné pomocníky a spolu s nimi prochází a plní řadu úkolů, aby se tak dostala až k samotnému cíli a vysvobodila svého miláčka ze zajetí.

Staňte se statečnou Megarou a spaste mocného Herkula. Čeká jen na vaši záchranu!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.0 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 500 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Královská obrana

NOVÁ AKČNÍ HRA

Žili byli v jednom roztomilém království trpaslíci. Bylo jich mnoho a každý z nich rád přiložil ruku k dílu. Když tu, kde se vzali, tu se vzali, objevili se zlotřilí trolové. Útočí na mírumilovné trpaslíky a snaží se získat jejich území.

Pomoz trpaslíkům uchránit jejich království. Stavěj obranné věže, uč se tajemství mocných kouzel, buduj obranné jednotky a hlavně — nedovol nepříteli, aby se dostal za hradby na území trpaslíků.

Hra obsahuje 40 napínavých úrovní. Každá z nich přináší ještě lepší a účinnější možnosti obrany, budování nových bojových jednotek a bezpečných budov.

Jen ty zachráníš trpaslíky před nebezpečím a zajistíš ničím nerušený klid a mír. Tak honem do práce!

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.0 GHz a vyšší, 512 MB RAM, DirectX, 500 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.