Špidla Data Processing – Jezero Naděje (PC hra)

Ve čtvrtek 16. června 2016 přichází další novinka společnosti Špidla Data Processing, za 69,90 Kč bude na pultech tajuplná hledačka Amulet snů v edici Česko hraje.

Internátní dívčí škola na břehu jezera Naděje skrývá mnohá tajemství. Něco se tady stalo. Dříve byly chodby a učebny plné života, nyní rozeznívá rozpadající se zdi jen kvílející vítr. Rozluštěte tajemství mizení dívek, které zde studovaly. Vydejte se na cestu za pravdou o jejich osudu.

– tajemná atmosféra

– napínavý příběh

– dlouhá hra

jezero_nadeje_01

jezero_nadeje_02

jezero_nadeje_03

jezero_nadeje_04

jezero_nadeje_05

jezero_nadeje_06

jezero_nadeje_07

jezero_nadeje_08

Je to již mnoho let, co se uzavřely brány internátní školy u jezera Naděje. Budovu kdysi plnou života a švitořících dívek nyní nemilosrdně ohlodává zub času. Co se na tomto místě stalo? Vše obestírá temné tajemství.

Několik dívek, které kdysi tuto školu navštěvovaly, zmizelo za podivných okolností. Před časem se zde nešťastnou náhodou utopila jejich ředitelka. Může to mít nějakou souvislost? Vy máte za úkol vyšetřit případ zmizení Emily Lynchové, poslední dívky, která se ztratila neznámo kam.

Vydejte se na místo neštěstí, nyní již rozpadlé sídlo bývalé internátní školy na břehu tajemného jezera Naděje, a pátrejte po stopách Emily. Co se s ní stalo? A jaký osud potkal ostatní zmizelé dívky? Utopila se jejich ředitelka shodou nešťastných okolností, nebo to nebyla jen náhoda?

Co se za vším tím neštěstím skrývá? Cesta k pravdě je zamotaná, ale vy jistě najdete rozuzlení celého tajemství.

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 1.6 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 1548 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Toto je kompletní hra, sběratelská edice k ní není.

Náhled zadní strany z webu PNS