Aha! Palace Pictures – Show Rowana Atkinsona

V ediční řadě Palace Pictures, která kdysi nesla viditelné logo deníku Aha!, nastal v poslední době odklon od "běžné" filmové tvorby. Po předchozích animovaných příbězích oživí bránice příznivců britského humoru vydavatelství Codi ve čtvrtek 15. července 2010 za 49,- Kč titulem Show Rowana Atkinsona. Fantastické scénky představitele Mr. Beana. 

  

Rowan Atkinson, hvězda nesmírně úspěšných seriálů "Mister Bean" a "Blackadder", předvádí v tomto úžasném speciálním sestřihu svůj všestranný komediální talent. Sestřih obsahuje nejlepší hercovy skeče a výstupy z posledních několika let. Převážná většina z nich zatím ještě nikdy nebyla v televizi uvedena. Jsou v něm zachycena jeho vystoupení v divadlech "The Globe" a "Shaftesbury" v londýnském West Endu, na Broadwayi v USA a na turné ve Spojeném království, po Austrálii a v dalších vzdálených koutech světa.

 

Scénář napsal Richard Curtis ("Four Weddings and a Funeral", "Notting Hill", "Blackadder") spolu s Rowanem Atkinsonem a Benem Eltonem ("Blackadder", "Popcorn").

 

Pro BBC vyrobila společnost Tiger Aspect ve spolupráci se studiem Pola Jones Film.