Špidla Data Processing – Záchvěv: Pod vlivem měsíce + Morová rána (PC hra)

Ve čtvrtek 18. srpna 2016 společnost Špidla Data Processing pokračuje v letně odpočinkovém trendu a nabídne další dvojbalíček za 99,90 Kč, v němž budou ke koupi další dvě již dříve samostatně dostupné hry Záchvěv: Pod vlivem měsíce + Morová rána.

Výhodný  komplet dvou kultovních her. Dvě hledačky najednou!

Záchvěv – pod vlivem měsíce

Nikdo toho pro mě neudělal tolik jako právě René. Vděčím mu za vše. I za svůj život. Bez něj bych nejspíše zemřel hlady uprostřed nelítostné divočiny. Ač jsem nebyl jeho vlastní potomek, ujal se mě a umožnil mi prožít spokojený život. Ukázal mi, co to znamená domov. Už od mala jsem se chtěl stát lékařem a pomáhat druhým. Přesně tak jako René. Nedlouho po završení doktorských studií mě však zaskočila nečekaná zpráva. René je nezvěstný. Nikdo ho již několik dní neviděl.

Chcete vědět, jak tohle dobrodružství dopadne? Tak si zahrajte Záchvěv a ponořte se naplno do hororového příběhu!

Morová rána

Mor zasáhl celou Itálii. Nikdo neví, kolik lidských životů ještě padne za oběť této nemilosrdné nemoci. Klaudie má strach… Proto posadí svou jedinou dceru do kočáru a posílá ji na jediné místo,  na kterém by se mohl nacházet lék – do tajemného města Zátiší. Netuší však, že nebezpečí největší číhá právě uvnitř tohoto města.

Jste připraveni vydat se do Zátiší a vypátrat, co se stalo s Klaudií a Lucií? Dokážete překonat strach a vkročit na toto strašidelné místo a – vrátit se odtud živí?