Špidla Data Processing – Behemoth 3: Drtivý úder – Sběratelská edice (PC hra)

Ve čtvrtek 1. září 2016 přichází jako první po prázdninách další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing opět rovnou ve sběratelské edici – za 99,90 Kč hledačka Behemoth 3: Drtivý úder.

Hororová hledačka s temnou atmosférou

* Bonusový příběh a hraní navíc

* Trofeje za dobrou hru

* Grafické návrhy

* Tapety

* Hudba

* Mnoho dalšího bonusového obsahu ze hry navíc

behemoth_01

behemoth_02

behemoth_03

behemoth_04

behemoth_05

behemoth_06

behemoth_07

behemoth_08

Behemoth je zlý a nenávistný… Stejně jako mnohé jiné astrální entity a elementálové. Jsou to otroci zla, kteří spolu s bludnými lidskými dušemi provázejí lidi. Čekají ve skrytu na příležitost. Aby mohli škodit, zasévat zmar a nenávist, tísnit a dusit… a někdy dokonce i vraždit.

S Behemothem jsem se setkala již dvakrát. Behetmoth pokaždé zabíjel. Vždy jsem ho však porazila. Nyní je však zjevné, že Behemoth opět přichází. Tentokrát má dost sil k poslednímu drtivému úderu…

Zastav příchod zlé a nenávistné bytosti z astrálních sfér. Nenech svět proměnit v peklo. Nyní je to jen mezi tebou a Behemothem!

Sběratelská verze hry obsahuje bonusový příběh navíc. Na co se můžete těšit?

Bonusová kapitola je zasazena do období před příjezdem Dawn Ashmorové. Začalo vyšetřování záhadné vraždy a zmizení. Tohoto případu se ujali policisté, Stuart a Brown. V roli samotného Browna prohledejte místo činu, strašidelný dům, a odhalte viníka tajemné vraždy. Pusťte se do případu plného neobjasnitelných záhad a nadpřirozena. Čeká vás napínavé dobrodružství, ze kterého vám bude běhat mráz po zádech. Překonáte svůj strach a vžijete se do role policejního vyšetřovatele?

Požadavky: Windows Vista/7/8/10, procesor 2.0 GHz a vyšší, 1024 MB RAM, DirectX, 2452 MB volného místa na disku, připojení k internetu. Doporučena je myš a zvuková karta.

Náhled zadní strany z webu PNS