North Video – Co je, Andy? 10. DVD

North Video ve čtvrtek 15. července 2010 pokračuje v animovaném seriálu Co je, Andy? V prodeji bude desátý disk za 49,- Kč. Inspirace pro začínající i pokročilé puberťáky.  

Kanaďané, jak všichni víme, mají zvláštní smysl pro humor. Kanadský puberťák Andy Larkin má ze všeho nejraději vypečenou zábavu, kterou také důkladně a s nadšením vymýšlí. Je to opravdový nadšenec, a veškerý svůj čas a energii věnuje právě žertům, což občas dohání jeho sousedy, kantory a náhodné oběti k zoufalství.

 

Kdo dokáže přeměnit nudný večírek v opravdovou show, z místního hezouna a nafoukance udělat blbečka, a ještě se stihne zakoukat do krasavice Lory? No přece Andy!

 

Disk bude obsahovat další 3 epizody 2. sezóny:  

 

31. Fiasko s toaletním papírem (The Toilet Paper Fiasco – 31. prosince 2003)  

Když se Andyho matka rozhodla zúčastnit místní soutěže o deset největších kuriozit, přispěchá Andy s nápadem: co takhle vyrobit největší roli toaletního papíru na světě?

 

32. Vtipkářka od ohryzků (Prankster to the Core – 12. ledna 2004)

Ačkoli reklama slibovala, že se návštěvníci nového zábavního parku rozhodně nudit nebudou, o zábavu se nakonec musel postarat sám Andy, vtipálek tělem i duší.

 

33. Fór! (Fore! – 13. ledna 2004)

Starosta Jervis není vůbec nadšený tím, že se Andy rozhodl ohrožovat jeho politické ambice. A to ještě zdaleka netuší, že to největší překvapení mu Andy teprve chystá…

Zadní strana obalu 

Žánr: Animovaný / Rodinný 

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2001- ???? 

Délka: cca 20 minut každý díl 

Původní název: What’s with Andy?

Scénář: Nisha Muire, Adam Cohen, Andy Griffiths, Rick Groel, Michelle Lamoreaux, Robert Lamoreaux, Kat Likkel, Michael Maler, Joseph Purdy, Ford Riley, Tom Sheppard

Produkce: Andrew Makarewicz

Společnost: CinéGroupe

Údaje o DVD:

Délka: 63 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky 

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3

Bonus: trailery