Bontonfilm – Poslední noc

Bontonfilm ve své levnější řadě ve čtvrtek 15. července 2010 nabídne další Seagalovku Poslední noc za 69,- Kč. S čím on zachází, tím jiní schází.

Tagart vede speciální vojensko-policejní jednotku složenou z bývalých členů sebeobrany na krvavou misi, jejímž hlavním terčem jsou krvežízniví upíři. Země právě prodělala apokalypsu, během níž ji krvežízniví upíři vysáli do poslední kapky.

 

Několik zbývajících přeživších je chyceno v pasti nakažené nemocnice. Jejich poslední nadějí je Tao, kterému je jasné, že zachránit je může pouze upíří smrt. Právě teď nastal čas se upírům postavit. V sázce není nic menšího, než záchrana zbytku lidského rodu. Nastává čas postavit se proti stvůrám.

 

Uff, ani nelidští hrdinové v klesající kariéře nepomohli k obratu, většinou pod 30 procent a konstatování: Je zajímavé až nechutné, k čemu se v posledních letech dokázal snížit. Ať vás ani nenapadne to srovnávat s Bladem! Na rozpočtu se ušetřilo tím, že je skoro všechno potmě, nejsou tak vidět ubohé masky nemrtvých a tučné tělo a brady Sumo Seagala.

Zadní strana předchozího vydání 

Žánr: Akční / Horor / Sci-fi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 93 minut

Původní název: Against the Dark / Last Nihgt

Světová premiéra: 10. února 2009 – USA, Nizozemí

Režie: Richard Crudo

Scénář: Mathew Klickstein

Produkce: Binh Dang, Phillip B. Goldfine, Joe Halpin, Tore Knos, Vlad Paunescu, Benjamin Sacks, Steven Seagal

Hudba: Philip White

Kamera: William Trautvetter

Střih: Tim Silano

Kostýmy: Ana Maria Cucu

Společnost: Castel Film Romania / Metro-Goldwyn-Mayer / Steamroller Productions

Natáčeno: Bukurešť, Rumunsko / Santa Clarita, Kalifornie, USA

Hrají: Steven Seagal (Tao), Tanoai Reed (Tagart), Jenna Harrison (Dorothy), Linden Ashby

(Cross), Emma Catherwood (Amelia), Stephen Hagan (Ricky), Daniel Percival (Dylan), Skye Bennett (Charlotte), Tania Dobre (ošetřovatelka #1), Mihaela Constantin (ošetřovatelka #2), Danny Midwinter (Morgan), Keith David (poručík Waters), Clay Donahue Fontenot (Harrington), Stephen Haynes (voják), Stefan Iancu (chlapec), Mihaela Elena Oros (mladá žena), Claudiu Bleont (chirurg), Andreea Ungureanu (Sophie), Dan Chiriac (vyzáblá muž), Meda Andreea Victor (žena s plombami), Bogdan Farkas (vysoký zombie), Anatoli Ciumac (obrovský zombie), Florian Ciprian (zombie), Mihai Ungureanu (zombie), Bujor Macrin (zumbie), Daniel Pisica (Zombie), Dian Hristov (zombie), Coca Zibilianu (nahá žena), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 5.1 česky, 5.1 maďarsky, polsky lektor

Titulky: česky, slovensky, anglicky, arabsky, bulharsky, chorvatsky, estonsky, řecky, hebrejsky, maďarsky, islandsky, polsky, rumunsky, slovinsky, turecky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: Souboj se stíny – v zákulisí natáčení filmu Poslední noc